x

pred sam početak jesenje šeme saopštena odluka

Neće bit rijalitija: Donijeta zvanična odluka, oglasila se produkcija, evo šta je razlog!

Direktor Hajp televizije Saša Mirković prije izvjesnog vremena najavio je da će početi sa emitovanjem rijaliti programa. Njegova objava uslijedila je brzo nakon što je čelnik Pinka, Željko Mitrović, zvanično saopštio da nas u septembru očekuje sedma sezona najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, “Zadruga”.

Mirković je potom odlučio da svoju programsku šemu ipak neće obogatiti rijalitijem, uz obrazloženje da želi da podigne ljestvicu kada je u pitanju kvalitetan tv program.

– Hajp se neće baviti rijaliti programima u novoj programskoj šemi. Ipak smo odlučili da podignemo ljestvicu i unaprijedimo program za mlade! Hvala puno svim zainteresovanim ljudima, ali za sada to nećemo raditi – poručio je tada Mirković.


Nedugo nakon ove objave, Mirković se ponovo predomislio i saopštio da će rijalitija ipak biti, a održan je i kasting za učesnike.

Prije nekoliko dana od strane ove televizije je objavljeno da će se njihovom timu pridružiti i Filip Car, koji će voditi svoju emisiju, a nekadašnji zadrugar je danas obavijestio javnost da ponudu nije prihvatio i da ga za sada voditeljstvo ne zanima.


– Što se tiče njihovih poslova, mogu da se vrate na poslove. Zahvalan sam što su se stvorili uslovi da ja dođem na taj posao, ali neću da prihvatim ponudu. Trenutno želim da se bavim sobom, imam vas, TikTok, ovdje ću raditi emisiju. Imam stvari koje su mi prioritet, tako da neću da se bavim nijednim javnim poslom dosta dugo – rekao je Filip na mrežama.


Nakon Filipovog obraćanja uslijedio je odgovor Hajpa, u kojem su poručili da on nikada nije dobio zvaničnu ponudu, već da su samo bili u pregovorima.

Na kraju saopštenja, televizija Hajp je ponovo saopštila da se predomislila kada je u pitanju rijaliti u njihovoj produkciji!

– Gledaoce Hype televizije umjesto rijalitija očekuje jedna tv sapunica sa rijaliti momentima – poručili su, piše Srbija danas.


Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.