x

Novi rat na pomolu? Grandova pjevačica maznula plesače Tei Tairović: „Ne zanima me da li će da se naljuti“

Grandova pjevačica Matea Stanković privukla je veliku pažnju kada je izjavila da je upravo ona nova kraljica bakšiša i da će skunuti Teu Tairović sa trona, a sada je otišla korak dalje i „maznula“ joj plesače.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Nakon toga počele su spekulacije da je na pomolu novi estradni rat između Tee i nje, povodom čega se pjevačica oglasila za Grand.


-Kada sam rekla da sam nova kraljica bakšiša, nisam mislila da ću na taj način bilo koga da skinem sa trona. Smatram da je estradno nebo veliko i da ima mjesta za sve. Svako se na svoj način bori da opstane, pa tako i ja.

Kada sam rekla da se kolege otimaju za mene, konkretno sam mislila na to da sam vrlo svijesna kako radim svoj posao, baš kao i oni.

Nisam od onih koji dođu na svirku da zasjednu, ja sam radna!– objasnila je pjevačica za Grand dodajući da u estradni svijet nije ušla iz finanijskih razloga.

Radila sam kao ekonomski tehničar, imala sam dobar posao, ali je ljubav prema muzici i publici uvijek bila jača. Konačno mi se otvorio put da se bavim pjevanjem i zbog toga sam jako srećna- istakla je Matea koja se ne libi da otvoreno govori o novcu.

Što se novca tiče i čuvenog bakšiša o kome mnogi pjevači ćute, svi ga volimo. Kada zanemarimo ljubav prema muzici, novac nam je druga stvar koja nam je na pameti- poručila je pjevačica.

Tea Tairović i Matea Stanković u navodnom sukobu? Evo šta je istina!

Na pitanje da li zaista može da Tei Tairović skine titulu i nadmaši njene scenske performanse, pjevačica je odsječno odgovorila.


-Ne, ali se to nikad ne zna! Čudni su putevi Božji. Tea i ja imamo sličnu energiju, a način na koji komunicira sa publikom mi se jako dopada. Volim njene nastupe, volim kad zaigra i zamješa kukovima. Meni nije dobro dok je gledam, a mogu da zamislim kako li je tek muškarcima! (smeh) Tea je sjajna djevojka i jedna je od rijetkih koju slava nije promijenila i mislim da zaslužuje sve ono što joj se sada dešava- rekla je za Grand i otkrila da li se plaši Teine reakcije zbog toga što je „maznula“ njene plesače za potrebe snimanja novog spota.

Iskrena da budem zaista nisam razmišljala o tome. Stvarno me ne zanima da li će se neko naljutiti jer ja samo radim svoj posao- odgovorila je Stankovićeva.

Matea nije mogla a da ne prokomentariše i koleginicu Saru Reljić koja takođe važi za kraljicu bakšiša, ali i veliku zavodnicu na sceni.


-Mislim da svaki pjevač ima svoju publiku, pa tako i Sara. Ne bih svakako upoređivala Saru i Teu, svaka od njih ima svoj fazon. Ne treba sve pjevačice stavljati u isti koš, svaka ima svoje hitove, svoju publiku i svoj način na koji komunicira sa njom. To su različite energije i svaka je lijepa na svoj način- zaključila je Matea.

Podsjetimo, Matea je igrom slučaja ušla u svijet muzike, a samo jedna noć bila je dovoljna da promjeni njen život.


–Otišla sam s drugaricama na neko karaoke veče gdje sam otpjevala par pjesama i dobila bakšiš nekih 700, 800 eura. Sjećam se kao danas da je bilo. Ja sam taj novac ostavila jer je meni jedino bilo bitno da se zabavim sa drugaricama. Kasnije, sticajem okolnosti počela sam da se bavim pjevanjem- prisjetila se pjevačica koja je nedavno objavila svoj novi singl pod nazivom „Šut karta“.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Grand.nova.rs

Autor: J. J/I.A.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.