x

bizarno

Oglas Beograđanina izazvao burne reakcije: Čovjek izdaje stan u kojem su Jala i Buba radili ovo, kirija 1.100 eura, a ima i ovaj uslov!

Na društvenoj mreži Facebook pojavio se oglas koji je šokirao i zasmijao Beograđane. Naime, jedan stanodavac tvrdi da se u njegovom stanu snimao spot Jale Brata i Bube Korelija za pjesmu "Karantin", a ovaj prostor izdaje za "tričavih" 1.100 eura mjesečno, a za budućeg klijenta ima specifičan zahtjev.

- Izdajem stan u kojem su Jala i Buba snimili spot. Ako ne cijenite umjetnost, suzdržite se od komentarisanja, hvala unaprijed - započinje ovaj stanodavac.

- Kod Vukovog spomenika izdajem lijepo opremljen stan iznad Paliluske pijace, u kojem su muzičari Jala i Buba snimili spot za pjesmu "Karantin". Stan ima izuzetnu sentimentalnu vrijednost.


- U svaki detalj je uloženo jako puno truda i rezultat je neponovljiv. Cijena stana je 1.100 eura mjesečno, Infostan iznosi oko 90 eura, a obavezan je depozit u iznosu od 1.600 eura. 54 metara kvadratnih. Zakupac mora potpisati ugovor za održavanje stana u originalnom stanju i rasporedu, kao u spotu za pjesmu "Karantin".


Podsjetimo, reperima Bubi Koreliju i Jali Bratu doživotno je zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu u Nišu član obezbjeđenja koji je inače blizak reperima bacio sa bine dečka u publiku. On ga je potom i fizički napao, te je ovaj potez razbijesnio mnoge, zbog čega je potpisana peticija da više ne nastupajuu Srbiji, što sada i jeste slučaj.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.