x

Otvorena ljetna sezona u Pivnici na Bjelašnici !

Ko je odlučio Prvomajski praznik provesti na Bjelašnici nije se pokajao. Zanimljivo je to kako je najveći broj raje za Praznik rada i istinski odmor odabrao dobro poznato mjesto koje pruža apsolutni komfor i prelijepi pogled na planinsku ljepoticu. Naravno, govorimo o `Pivnici Bjelašnica`. Upravo ovo mjesto je bilo glavno okupljalište 1. maja na Bjelašnici. Upriličeno je otvorenje ljetne bašte sa koje se pruža prelijep, neprocjenjiv pogled, a uz sve to gosti su imali priliku uživati u besplatnom roštilju. 

Pivnica Bjelašnica

Babin Do bb, Bjelašnica

+387 61 745 863

Od prisutnih su se mogle čuti samo riječi hvale, te komentari kako se u `Pivnicu Bjelašnica` vraćaju već prvom prilikom. Moto Pivnice: `Bjelašnica živi i ljeti` u potpunosti je opravdao ovaj naziv, jer je nevjerovatno veliki broj ljudi uživao u sjajnim ponudama, fenomenalnom pogledu, te svemu ostalom što Pivnica pruža. Za Praznik rada ovdje smo sreli i Zaima Poturića sa suprugom, Almira Ajanovića - vlasnika studija `Tempo`, pjevača Fistika kao i brojne druge goste. No, ono što ustvari `Pivnica Bjelašnica` pruža posebna je priča za sebe.

Ko god da posjeti planinsku ljepoticu Bjelašnica, defintivno se neće pokajati ukoliko posjeti prelijepi ambijent wellness centra `Spa and Club` koji se nalazi u sklopu Pivnice Bjelašnica. Prava oaza mira, definitivno najbolji odmor u prirodi, te nezaboravni trenuci samo su dio onoga što ćete doživjeti ako odlučite posjetiti ovo mjesto. `Spa and Club` vam pruža svu moguću pažnju i udobnost tako da vas tu očekuje ubjedljivo najidealniji odmor koji možete zamisliti, a za što će se dodatno pobrinuti ljubazno osoblje koje je tu da ispuni sve vaše zahtjeve.

Pivnica Bjelašnica koja se nalazi u sklopu apartmanskog welness centra Spa Planet u Babinom Dolu je bez sumnje uvijek bila prioritet posjetiocima planine, kako našim zemljacima, tako i turistima iz raznih zemalja. Tradicija i duh Pivnice vas čekaju na 1273 metara nadmorske visine, a u toplom ambijentu restorana/kluba Pivnice za sve goste se spremaju provodi kakve do sada sigurno niste doživjeli. Bašta Pivnice je posebna priča za sebe, jer tu imate jedinstvenu priliku prepustiti se gastronomskim užicima sa pogledom na olimpijske skijaške staze.

`Pivnica Bjelašnica` je mjesto u kojem možete pronaći svoj mir. Neovisno da li se radi o dnevnoj kafici, nedeljnom ručku ili urnebesnom provodu, sve to možete ``isprobati`` na ovom mjestu. Ono što posebno dočarava cijelu stvar u vezi Pivnice jeste sami ambijent i okolina. No, i tu priči nije kraj. Naime, u objektu Wellness centra Spa Planet možete da iznajmite apartmane, a tu su i moderni jacuzzi bazeni, sauna, tursko kupatilo, salon za masažu, solarij i fitness centar.

Ukoliko budete gost `Pivnice Bjelašnica` nećete zažaliti, te ćete poželjeti da se vratite što prije kako bi se ponovo prepustili čarima svega što pruža. Kako slika govori više od riječi, najbolje je da sami pogledate šta vas sve očekuje ako posjetite ovo mjesto. Odmorite vaše oči, zavirite u galeriju fotografija koja vas neće ostaviti ravnodušnim...

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.