x

POGINULA PEVAČICA U RUKAMA DRŽI PIŠTOLJ: Nova slika Andrijane koja je pala sa zgrade u Dubaiju nosi CRNE MISLI (FOTO)

Detalji tragedije Andrijane Lazić koja je pala sa 24. sprata u Dubaiju seku poput žileta!

Porodica pevačice Andrijane Lazić, koja je tragično stradala u Dubaiju, donela je odluku da na dan njene sahrane objave dve pesme koje je snimila. Tekstove za numere koje je komponovao Goran Ratković Rale napisala je Marina Tucaković pred svoju smrt. Iako nije uspela da upozna Andrijanu, Marina je napisala dve numere bržeg ritma koje nose naziv "Ubiću te" i "Perverzno".


Inače, pokojna Andrijana je za numere snimila i spotove, a delovi iz istih otkrivaju njenu talentovanu i energičnu ličnost. Spotovi su snimani u vili pevača Miloša Bojanića, a jedan kadar posebnu je privukao pažnju javnosti koja je i dalje šokirana tragedijom.

Naime, kako se može videti na jednom od kadrova iz snimljenog spota, pokojna Lazićeva drži pištolj u ruci, pokušavajući da ubije svog partnera u pesmi, što dodatno nosi dozu zloslutnih misli.

Podsećanja radi, pevačica je pre svoje smrti smimila dve pesme sa poznatim kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a njen otac Nebojša Lazić je za Republiku pokazao i kadrove iz spotova, koje porodica planira da pusti posle sahrane.


- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Sahrana je sutra u 13 časova i u to vreme će izaći pesme - otkrio je otac pokojne Andrijane za naš portal.

Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.