x

pogani na jeziku

Poslije stravičnih uvreda Lukas kaže da se nije ni svađao sa JK: Da smo se sreli, mi bismo se smijali!

Jelena Karleuša i Aca Lukas 2022. godine žestoko su se sukobili na društvenim mrežama, a povod za svađu bile su koleginice Ana Nikolić i Milica Pavlović.

Naime, Karleuša je stala u Miličinu odbranu nakon što je demo snimak njenog hita "Provereno" objavila Nikolićeva, čiju je interpretaciju pohvalio Lukas.

Nakon toga pale su teške riječi, a sukob je otišao toliko daleko da je sa Karleušinog kanala na Jutjubu, na Lukasov zahtjev, uklonjena njihova duetska pjesma "Bankina".


Pjesma je u tom trenutku imala 32 miliona pregleda.

Međutim, Lukas sada kaže da se sa Jelenom nikada nije ni svađao.


- Ja se s Jelenom Karleušom nikad nisam ni posvađao. Mi smo uvijek imali neka sporečkanja, ali kad god se vidimo, mi pričamo. Još nijednom se nije desilo da se sretnemo negdje, a da se nismo javili jedno drugom. Bez obzira na to šta se desilo prije toga. Inače, mi nemamo takav odnos prijateljstva da se stalno čujemo i viđamo, tako da se mi nismo nikad posvađali - rekao je.


- Mi se poslije toga nismo sreli, ali garantujem, da smo se sreli - mi bismo se smijali. To što smo Jelena i ja malo pogani na jeziku, onda se desi da preko medija napravimo neku papazjaniju, i to je to - istakao je Aca u "Ekskluzivu".

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.