x

peticija u srbiji

Preko 50.000 ljudi potpisalo peticiju da se Merlin zabrani u Srbiji: Na spisku gradovi iz cijelog svijeta!

Peticija da se bosanskom pjevaču Dino Merlinu zabrani ulazak u Srbiju pokrenuta je 27. jula na sajtu Peticije.online, a brojke neprestano rastu.

Uprkos činjenici da je poznati pjevač rasprodao tri koncerta u "Štark Areni" i da puni i četvrtu, ima i dalje onih koji se ne slažu i izražavaju nezadovoljstvo zbog njegovih koncerata u prijestonici zbog Merlinovih navodnih izjava protiv Srba.

Do sada je peticiju potpisalo 51.889 ljudi, brojke rastu iz minuta u minut, a ovo je tačan spisak po gradovima.


Na prvom mjestu je Beograd sa preko 15.000 potpisa, sledi Novi Sad sa preko 3.000 potpisa, zatim Niš i Banja Luka sa preko 800 potpisa, Kraljevo i Kragujevac takođe preko 1000 potpisa, a na spisku se takođe mogu vidjeti i gradovi širom Balkana.

Na visokim pozicijama su i pojedini gradovi iz BiH, a mogu se vidjeti potpisi i iz Kanade, Austrije, Švedske i mnogih drugi zemalja širom svijeta.


Podsjetimo, pjevač Dino Merlin zakazao je čak četiri koncerta u Štark areni u Beogradu, za 18. 19. 21. i 22. novembar, od kojih su tri rasprodata, a za četvrti se očekuje da će i on u rekordnom roku biti popunjen.


Zakup Štark arene košta 25.000 eura, saznaje Telegraf.rs, što znači da Merlin samo za to ima fiksni trošak od 100.000 eura. Sve cifre tiču se 4 koncerta, jer eventualni peti ili šesti još uvijek nisu zvanično zakazani.

Ipak, zarada koju će ostvariti za ta četiri dana premašuje cifru od od 3 miliona eura, što dokazuje da mu se ovaj potez i te kako isplati.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.