x

Preokret Cityja za velika tri boda protiv Swansea Cityja

Manchester City uspio je pobijediti neugodne goste 2:1 i tako osvojiti tri bitna boda u utrci za naslov.

Treća momčad lige protiv pete, trebalo bi biti uzbuđenja u Manchesteru, tako su govorile najave, i bilo je - itekako. City je slavio 2:1 protiv Swansea Cityja, u 62. minuti preokret je zaključio Yaya Toure. Da je kojim slučajem Swansea pobijedila, bila bi tek četvrta momčad u povijesti Premier Lige koja je u istoj sezoni pobijedila City i United na gostovanju.

 

A počelo je šokantno. Već u 10. minuti gosti su poveli, zabio je 25-godišnji Bony. Sjajno je rasparao odličnim prizemnim udarcem iznenađenog Harta.

 

Devet minuta kasnije Jesus Navas ubacio je odličnu loptu u 16-erac, a gdje je sjajno reagiraoStevan Jovetić, građani su izjednačili, utakmica se rasplamsala. U 40. minuti vidjeli smo sjajnu priliku za domaću momčad, Gaël Clichy pogodio je prečku, no ništa od vodstva.

 

U drugoj minuti sudačke nadoknade Jovetić je imao još jednu sjajnu priliku, no na preokret se čekalo do 62. minute. Yaya Toure razveselio je krcati Etihad nakon sjajnog proigravanja Fernandinha.

 

Za City je to treća pobjeda u zadnjih pet utakmica, a kod Swanseaje je obrnuto, u zadnjih pet tri puta nisu uspjeli slaviti. 

 

Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.