x

javila se

Prvo oglašavanje Anđele i Nađe nakon što su napustile oca: Jutjuberke na mjesec dana nestale sa scene, a sad poručile samo jedno!

Prije skoro mjesec dana kao bomba odjeknula je vijest da su popularne jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević nestale, a sada su se prvi put oglasile.

Naime, o njihovom "nestanku" je putem društvenih mreža obavijestio uznemireni otac djevojaka, Zoran Đorđević, i izrazio zabrinutost što mu se ne javljaju, kao i da su im telefoni isključeni.

Sestre su pronađene sa svojom majkom i sestrom Marijom, a da je potraga završena javnost je obavijestio njihov otac Zoran, a on je istakao da ga je porodica napustila i da ne žele da žive sa njim.


Anđela i Nađa su se sada prvi put oglasile na mrežama i najavile video u kom će, vjerovatno, otkriti šta se sve desilo u njihovoj porodici.

"Novi video u nedjelju", napisala je Anđela.

"Poslije malo duže pauze se vraćamo obavezama i poslu", napisala je Nađa.


Podsjetimo, Anđela i Nađa su djevojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspjeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mjesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara.

Samo nekoliko dana prije misterioznog nestanka, Anđela se svojim pratiocima požalila da je ispred svoje kuće vidjela nepoznatog muškarca koji je posmatrao baš njihovu kuću u Parizu.

.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.