x

RASKINULI VUK MOB I ŽENA OD SULTANA? Društvene mreže usijane, fanovi bruje, a jedan potez repera podstakao priče (FOTO)

Reper Vuk Mob nedavno je uplovio u ljubavnu romansu sa pjevačicom Tijanom Milentijević, poznatijom kao “žena od sultana” a njegov potez na društevnoj mreži Instagram podstakao je glasine da je došlo do prekida.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Reper je svakodnevno postavljao sadržaj sa svojom novom izabranicom, a da je između njih vladala ljubavna idila nisu ni pokušavali da sakriju od očiju javnosti.

Pjevačica je takođe bez ustručavanja postavljala snimke i slike sa reperom i jednom prilikom izjavila da uživaju u romansi i da se nada da će i potrajati.

Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obilježilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je uljepšao cijelu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto prije nego što smo javno to ozvaničili. Neko vrijeme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se vidjeli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena – priznaje ona.

Fanovi su počeli da komentarišu da je došlo do raskida veze između pjevačice i repera, a priče je podstakao njegov postupak time što je obrisao sve fotografije sa njom sa njegovog profila.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.