x

dijelimo po dvije karte za dvije osobe

Severina sutra otvara popularnu diskoteku Aqua: Osvojite karte!

Nekada najpopularnija i jedna od najboljih diskoteka u BiH, ali i šire, diskoteka Aqua ponovo otvara vrata za sve posjetioce i ljubitelje vrhunskog provoda i nezaboravne zabave. Ekskluzivno uređenje, moderan koncept rada i poslovanja, te vrhunska usluga, zasigurno vraća sjaj noćnog života grada Sarajeva.

“U želji da obogatimo ponudu noćnog života grada Sarajeva, prepoznali smo potencijal koji nudi prostor, nekada kultne diskoteke u Sarajevu. Club & spa AQUA, pruža novi koncept zabave, koji pored zabavnog programa sa naglaskom na muziku uživo domaćih i regionalnih izvođača, nudi bogatu spa uslugu, ne samo za lokalnu publiku, već i za mnogobrojne turiste koji su uskraćeni za noćni provod u našem gradu. Otvorenjem ovakvog kluba, zaokružiti ćemo važan segment ponude koju svaki glavni grad kao turistička destinacija treba imati. Interijer objekta uređen je po najvišim standardima, te podsjeća na najpopularnije klubove svijeta.”- istakli su iz AQUA-e.

Club & spa AQUA, potpuno je osvježenje na sarajevskoj klupskoj sceni. S dvije etaže i kapacitetom preko 3000 ljudi, AQUA će zasigurno osvojiti titulu najposjećenijeg i najvećeg kluba u BiH.

Veliko otvorenje Club & spa AQUA zakazano je za 15. juli 2023. godine, kada će nastupiti jedna od najvećih zvijezda balkanske muzičke scene Severina, a ljetnu sezonu obilježit će nastupi najpopularnijih muzičkih imena.

EKSKLUZIVA.BA VAS NAGRAĐUJE

Ekskluziva.ba portal nagrađuje svoje čitatelje. 

Sve što je potrebno jeste da podijelite članak na svoj Facebook profil, a potom link FB posta ili Screenshot pošaljete u inbox naše Facebook stranice (https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba/). 

5 najsretnijih čitatelja će osvojiti po dvije karte za spektakularno otvorenje “Aque”.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.