x

Svjedok otkrio sve detalje

SKANDALOZNO: Kristijan u supermarketu pokušao da ukrade autiće i pelene?! Zaustavilo ga obezbjeđenje!

Kristijan Golubović navodno je prije nekoliko dana pokušao da iz jednog supermarketa na Vračaru ukrade dvije dječje igračke i pakovanje pelena! Bivšeg robijaša i rijaliti učesnika tada je zaustavilo obezbjeđenje, koje ga je pozvalo na stranu, kaže izvor Kurira s lica mjesta.

S obzirom na to da su ga prepoznali, na lijep način su mu rekli da plati sve što je uzeo iz prodavnice kako ne bi morali da pozovu policiju. On je tada, posramljen, otišao do kase i platio račun naočigled brojnih šokiranih kupaca.

Ovo je za Kurir ispričao jedan od svjedoka, koji nije mogao da vjeruje kakvoj bizarnoj situaciji prisustvuje.


- Kristijan u taj supermarket često dolazi jer vjerovatno i živi tu negdje u blizini. Ja ga ne bih ni primijetio da se u blizini kasa odjednom nije pojavilo nekoliko osoba iz sekjuritija. Koliko sam uspio da primijetim, problem je nastao jer je pokušao da ukrade dva dječja autića i pelene. Pokušao je da izađe iz prodavnice, a da to ne plati. Tu su ga odmah opkolili ti momci i sigurno su ga i prepoznali, jer su ga više puta oslovili po imenu.


- Rekli su mu da plati to što je uzeo, jer će u suprotnom biti prinuđeni da pozovu policiju. On je pokušao da izvrda i okrene na šalu. Bilo je baš neprijatno. Ljudi su počeli glasno da komentarišu, a neki i da se smiju. Vjerovatno je tu scenu neko snimio i telefonom. Kad je vidio da ne može da se izvuče a da ne plati, gunđajući, posramljen je otišao do kase i platio ceh. Neviđeni blam - poručio je svjedok događaja.


Kako bismo proverili ovu informaciju, naša ekipa otišla je do tog supermarketa, piše Kurir. U jednom od lokala koji se nalazi ispred samog ulaza u prodavnicu sreli smo prodavačicu, koja nam je odmah sve potvrdila.

- Tačno je sve, taj dan sam bila u smjeni i sve vidjela. Užas. Mada, Kristijanu to nije prvi put. Negdje sam već čitala i da je krao parfeme po drogerijama. Kad to rade poznate ličnosti, šta tek da očekujemo od običnog svijeta koji jedva sastavlja kraj sa krajem. Dno dna - poručila nam je rezignirana prodavačica.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.