x

Suzuki Jimny vraća duh osamdesetih ograničenom serijom

Suzuki Jimny Heritage Edition vraća duh originalnog modela iz osamdesetih kada je započeo dugu i opsežnu karijeru koja traje do danas.

Australijska divizija japanskog brenda upravo je najavila lansiranje ovog ograničenog izdanja od samo 300 jedinica Jimnyja sa troja vrata, koji je predstavljen sa detaljima tipičnim za prvi model.

Dekorativna traka koja se proteže duž bočnih strana i do vrata prtljažnika u narandžastoj i roze boji, pri čemu prva takođe "boji" branike iza prednjih i zadnjih točkova. Jedinstveni par boja se može kombinovati samo sa četiri boje karoserije, između bijele, zelene, sive i biserno crne.

Suzuki Jimny Heritage Edition je takođe prepoznatljiv po specijalnom logotipu nilskog konja, standardnim 15-inčnim aluminijumskim felnama i okruglim LED farovima.

U unutrašnjosti, Suzuki Jimny Heritage Edition ima četiri sjedišta i vozačku poziciju sa analognom instrument tablom iza upravljača obloženog kožom, dok se na centralnoj konzoli nalazi 7-inčni ekran za multimedijalni sistem osjetljiv na dodir.

Standardna oprema uključuje manuelni klima uređaj, kameru za vožnju unazad i pomoćnike u vožnji kao što su tempomat ili upozorenje o napuštanju trake.

Specijalno i ograničeno izdanje ne utiče na mehaniku, pošto njegov 1,5-litarski četvorocilindrični benzinski motor koji razvija maksimalnu snagu od 102 konjske snage sa petostepenim manuelnim mjenjačem ostaje netaknut, prenosi AutoRepublika.

Ovo je dovoljno za pokretanje ovog malog SUV-a koji ima sistem pogona na sva četiri točka nazvan "AllGrip Pro". Njegova cijena u Australiji je 33.490 australijskih dolara, što znači nešto više od 21.200 evra

Izvor: nezavisne.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.