x

Uručeni pehari za najbolje plasirane klubove, vozače i suvozače Off Road Saveza BiH, Adil Šurković šampion u hard klasi! (GALERIJA)

Off road Savez BiH koji se sastoji od nekoliko klubova iz cijele države, sa desetine aktivnih i dobro spremljenih takmičarskih vozila je u Hotelu Hills organizovao uručenje nagrada i priznanja za najbolje u sezoni za 2018. godinu. 

Najbolje plasirani klubovi i vozači Off Road Saveza BiH okupili su se u Hotelu Hills, a tokom zajedničkog druženja uručena su priznanja za najbolje. 


Peharima su se okitili vjerni ljubitelji terenaca, a šampion u hard klasi Adil Šurković je s prvim mjestom samo utvrdio ranije osvojene nagrade. Drugo mjesto u hard klasi je pripalo Muhamedu Čamdžiću, a treće Mladenu Subotiću. 


Kada je u pitanju klasa Soft 1 na prvom mjestu za sezonu 2018. godine  je Gradimir Bubnjević, Senad Tabić na drugom i Aleksandar Dangubić na trećem. 


Soft 2 klasa, stanje izgleda ovako. Prvo mjesto - Ivan Marić, drugo - Branislav Danilović, treće - Jasmin Avdić. 


Kada je u pitanju poredak klubova za sezonu iza nas, prvim mjestom se okitio AMK SA Off Road Sarajevo, drugim Off Road klub Konjuh 4x4, te trećim Off Road klub Grand Hercegovina. 




Foto: Edin Bičo 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.