x

Uskoro osvježene verzije Škode Scale i Škode Kamiq (FOTO)

Škoda je objavila prve zvanične skice eksterijera koje prikazuju osvježene verzije njihovog kompaktnog modela Scala i gradskog SUV-a Kamiq.

Češki proizvođač je oba modela obdario "inovativnim dizajnom" i tehnološkim poboljšanjima, kao i karakteristikama iz viših klasa vozila. Scala i Kamiq preuređenje će svoje digitalne svjetske premijere imati 1. avgusta.

Kako se navodi, četiri godine nakon pokretanja proizvodnje, Škoda Scala i Škoda Kamiq su spremni za osvježenje. Tehnološka ažuriranja i modifikacije spoljašnjeg dizajna se kombinuju kako bi istakle ključne karakteristike svakog modela, kao što su dinamična privlačnost Scale i robustan izgled Kamiqa. Oba sada imaju redizajnirane farove, prednje i zadnje branike i masku. Novi aluminijumski točkovi i natpisi na vratima prtljažnika elegantno upotpunjuju modifikacije.

Tanji farovi Scale se protežu sve do maske, naglašavajući dinamičnu privlačnost automobila. Usis vazduha u novom prednjem braniku je podijeljen dodatnim krilima. Ofarbani u boju karoserije, oni se takođe nalaze na difuzoru na revidiranom zadnjem braniku. Zadnja svjetla sada imaju novi i prefinjeniji grafički dizajn.

Doterani Kamiq sada ima više vizuelnog prisustva. Gornji element prepoznatljivih podjeljenih farova je sada tanji i ima izraženiji dizajn. Veća i uspravnija Škodina maska predstavlja karakteristične duple letvice koje formiraju U-oblik na dnu, prenosi "AutoBlog". U prednjem braniku, ofarbana površina ispod maske i otvor za vazduh naglašavaju širinu vozila, dopunjen čvrstim srebrnim difuzorom koji pruža zaštitu donjeg dijela karoserije.

Zadnji difuzor se sastoji od širokog gornjeg dijela u crnoj boji i robusnog donjeg dijela srebrne boje.

Revidirano svijetlo u obliku slova L karakteristično za podjeljena zadnja svjetla se vizuelno povezuje sa reflektorima, koji takođe imaju L-oblik.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.