x

10 najbolje rangiranih kompaktnih SUV-ova 2021 prema Autocar magazinu

Novinari Autocara odabrali su 10 najboljih kompaktnih SUV-ova u protekloj godini. Provjerite koji su modeli bili na podiju.

Svake godine kompaktni SUV-ovi dobivaju sve veću popularnost, na račun ne samo običnih hatchbacka, već i automobila srednje klase. To i ne čudi, jer automobili u ovom segmentu nude prostrane, kvalitetno izrađene interijere i visoku poziciju za volanom, uz zadržavanje razumnih dimenzija, što olakšava vožnju po gradu. Doznajmo koje su automobile ove godine izabrali urednici britanskog magazina Autocar .

1. Range Rover Evoque

Range Rover Evoque ponovno je bio na najvišoj stepenici postolja, jedan od najluksuznijih prijedloga u svojoj klasi, pružajući kupcima osjećaj jedinstvenosti. Uz to, tu je i prilično prostran interijer te moderna, elektrificirana gama motora.


2. Volvo XC40

Britanci su cijenili Volvo XC40 zbog njegove karizme i originalnog stila, kao i visokokvalitetnog uređenja interijera i udobnosti. Osim toga, na strani prednosti švedskog SUV-a naznačili su i vrlo dobre vozne karakteristike te prisutnost verzija s pogonom na sva četiri kotača u gami.

3. Mazda CX-5

Prema urednicima Autocara , Mazda CX-5 nije samo jedan od najljepših SUV-ova na tržištu. Japanski automobil također se odlikuje razumnom potrošnjom goriva i ugodnom vožnjom. Zauzvrat, unutrašnjost CX-5 solidno je izrađena i dobro ozvučena, a ujedno nudi puno prostora za putnike i veliki prtljažnik.

4. Hyundai Tucson

5. Nissan Qashqai


6. Volkswagen Tiguan

7. Ford Kuga

8. Škoda Enyaq

9. Jaguar E-Pace

10. BMW X1


(Automobili.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.