x

Najpoznatiji tuzlanski neženja otvorio novu firmu!

Posljednjeg dana mjeseca oktobra, zvanično je otvoren Farah Exclusive, centar za ekskluzivne tretmane antiaginga, botoxa, filera, lasera i dermatološke ordinacije u Tuzli. 

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ovu radosnu vijest podijelio je dr. Omar Suljagić putem svog Instagram naloga, označivši početak nove etape u svom uspešnom putu u oblasti dermatovenerologije i estetske medicine.

"Od danas i zvanično Farah Exclusive vam otvara svoja vrata! Spominjao sam vam prethodnih mjeseci da sam u procesu otvaranja svog centra za ekskluzivne tretmane antiaginga, botoxa, filera, lasera, ali i dermatološke ordinacije, a sada zvanično mogu reći DOBRO DOŠLI!" napisao je dr. Omar Suljagić i na taj način pozvao sve svoje klijentice na „uljepšavanje“ u novom beauty centru.



Dr. Omar Suljagić, nasljednik dr. Edin Suljagića, poznatog po osnivanju dermatološko-kozmetičkog centra Farah, nastavlja tradiciju vrhunske njege i stručnosti.

Nakon završetka medicinskog fakulteta i specijalizacije iz dermatovenerologije, posvetio se estetskoj medicini i modernoj dermatologiji.

Njegova predanost poslu prepoznata je kroz niz uspijeha tokom prethodnih godina.


Dr. Omar radi isključivo s najkvalitetnijim materijalima, a nedavno je istakao svoje zadovoljstvo radom s Teoxane filerima.

Putem društvenih mreža pohvalio je Teoxane filere kao najbolje na svijetu, ističući razliku u mekoći i izvrsnosti rezultata.

Na nedavnom kongresu povodom proslave 20 godina poslovanja kompanije Teoxane, dr. Omar Suljagić dobio je čast da bude moderator i KOL (Key Opinion Leader), što je svojevrsno priznanje za njegovu lojalnost i posvećenost vrhunskom radu u estetskoj medicini.


Ne treba zanemariti ni da se, nakon svih postignutih uspijeha, našem mladom doktoru javio prof. Ismail Kučuker, vrhunski plastični hirurg iz Istanbulai i javno mu napisao ispod jedne od objava na društvenim mrežama da je preponosan na njega.

Podsjetimo, dr. Omar u svojoj biografiji ima dvomjesečnu edukaciju u privatnoj klinici, ali i u bolnici Acibadem, upravo kod ovog cijenjenog i priznatog hirurga.

Ova edukacija je dr. Omara profilirala u izvrsnog poznavaoca strukture lica uključujuči nos i bradu, budući da je dr. Kučuker jedan od najboljih svjetskih plastičnih hirurga za operaciju nosa i brade čijem je radu i iskustvu svjedočio i sam Omar.


Reakciju na sve uspijehe bh. stručnjaka imao je i dr. Leonardo Marini iz Trsta te mu uputio poziv da dođe kod njega na dvosedmični rad u decembru.

Više informacija možete naći na njihovoj web stranici farah.ba

I zvaničnim Instagram profilima

https://instagram.com/dr.omar.suljagic?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

https://instagram.com/dkcfarah?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

FB profilu:

https://www.facebook.com/centarfarah?mibextid=vk8aRt

YouTube kanal:

https://youtube.com/@dkcfarah8546?si=ysZGOVoDjWJHiQaE

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.