x

dani sreće

2 dana pred tragediju slikali se zajedno: Svi uživali u prirodi i Dunavu, bili nerazdvojni! Ovo je posljednja fotografija!

Nestali Miloš Marković (37) kome se gubi svaki trag nakon što se čamac u kome je bio s prijateljima usljed loših vremenskih uslova prevrnuo u subotu uveče kod Pančevačkog mosta u Beogradu, samo dva dana prije tragedije je na društvenim mrežama podijelio zajedničku fotografiju s prijateljima.

Marković, Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su u mutnom Dunavu nakon što je talas potopio njihov čamac na kom su bili sa Manetom K. (37) koji je jedini uspio da se spasi.

Marković je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa putovanja iz Specijalnog rezervata prirode Uvac. Vesela družina slikala se na čuvenom vidikovcu, gdje su nasmijani pozirali. Naa fotografiji su i Nenad Trivković, ali i Mane koji se spasio.


Nestali prijatelji družili su se cijeli život, često su odlazili zajedno na izlete, druženja, a vodu, rijeku i pecanje su, prema riječima njihovih prijatelja, jako voljeli. O tome svjedoče i druge, brojne, fotografije koje su četvorica nerazdvojnih prijatelja objavljivali na svojim društvenim mrežama.


Podsjetimo, Miloš Marković je sam sedam dana prije nesreće slavio rođendan, dok njegov drug Milan očekuje dijete.

- Miloš je prije nedjelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu - kaže jedan od poznanika nestalih:


- Milan uskoro postaje otac, žena mu je trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obavijestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad Trivković su kumovi. Voljeli su rijeku, provodili su vrijeme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - podsjeća izvor.

Inače, brat Miloša Markovića, Dušan, juče je za Kurir apelovao na ljude da im pomognu u potrazi.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.