x

osumnjičen za nasilje

24 sata nakon agonije, Osman Karić otkriva: Stefan će se sutra javiti policiji i sudu...

Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

24 sata nakon vesti koja je odjeknula kao bomba, za Kurir se oglasio otac osumnjičenog, Osman Karić koji je i dalje u šoku zbog spomenute situacije.

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedjela:


- Vjerujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smijem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao djevojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar dio detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.