x

sve spiskao

5.000 eura BMW, plaćeni dugovi za Anin salon i dom, 200 eura za rođendan... Evo koliki avans je uzeo Zvezdan prije rijalitija!

Otkako je ušao u rijaliti Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića i bivši robijaš, ne prestaje da intrigira javnost, što zbog javne prevare nevjenčane supruge Ane Ćurčić i veze sa 22 godine mlađom, što zbog agresivnosti.

Na društvenim mrežama sada se pojavila i informacija o njegovom honoraru. Naime, na Instagram nalogu slavnic.zvezdan piše da je Zvezdan uzeo avans od produkcije prije nego što je otišao u Šimanovce i na šta je sve potrošio novac.


"Prokockao je cijeli avans od 20.000 eura. Od tog istog avansa je kupio BMW od 5.000 eura, kupio stvari za Zadrugu i stvari za nju. Od tog avansa su vraćeni dugovi za salon, plaćen dom Slavici, 200 eura Džonoju i 2 glave za rođendan", piše u toj objavi.


Podsjetimo, jednom prilikom sam Zvezdan je otkrio da je njegov nedjeljni honorar 350 eura. On se kladio sa Anđelom da ga neće drugi zadrugari proglasiti najvećim folirantom i da kao ulog za opkladu cijeli nedjeljni honorar.

- Stavljam svoj nedjeljni, eto svih 350 eura dajem da nisam ja - govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

.

.

.

..

.

kurir.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.