x

panika nakon što je zvezdan napustio rijaliti

ACA BULIĆ HITNO POSLAO OBEZBJEĐENJE ZA ANINU DJECU: Kuma Milena otkriva da će policija pozvati Zvezdana Slavnića na saslušanje, evo šta se dešava u finalnoj noći!

Milena Kačavenda otkriva u kakvom stanju su djeca Ane Ćurčić, nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića!

Nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kuma Milena Kačavenda je za Republiku otkrila kako se osjećaju deca Ane Ćurčić, ali i šta će preduzeti povodom cijele situacije.

Naime, kuma Milena ističe da je Ana pobjednica Zadruge, kao i da je karma došla po svoje, ali i da je Aca Bulić hitno reagovao i poslao obezbjeđenje za Aninu djecu, ali i nju ispred kuće. Kako ističe za superfinale rijalitija je sve spremno, otkriva sve planove za sam spektakularnu noć, ali i šta će uraditi sa Zvezdanom.


- On je nas uskratio mnogih muka, u smislu da je izašao, svi su nas osuđivali, prosto, nisu mogli da razumiju koliko ona trpi i koliko se plaši. Eto, šta je rekla Zorici, upala je u paniku, ali to će proći, ona će shvatiti da nas ima napolju, djeca su bezbijedna, hvala mu na ovom scenariju. Nismo se ovome nadali! Konačno može da bude normalna do kraja! - rekla je Milena za Republiku.

- Pravda je zadovoljena, Ana nije htjela da ga strovali, išla je sebi na štetu, ali ima boga, dođe sve na svoje! - dodaje kuma za Republiku i nastavlja:


- Ona ne pati za Zvezdanom, ona se panično uplašila za djecu! Taj strah se vidi, ali će doći sebi. Djeca su dobro, djeca su u panici i strahu! Čula sam se, Aca Bulić je poslao obezbjeđenje i djeci i meni ispred kuće. Djeca ne znam ni kako bi reagovala, ja bih zasigurno. Ja bih voljela da ga prebijem kao vašku, ne bojim se njega, pozvala bih policiju, oni bi reagovali odmah! Djeca i ja smo zbrinuti! Glavnić bez love i ova njegova, kada ih Moka izbaci napolje...


Na pitanje da li će se pozabaviti Ana kada bude izašla napolje sa torturom koju je trpjela od Zvezdana, kuma Milena ističe da je slučaj već predat i da je sve prijavljeno nadležnim organima, te da Slavnić može da očekuje uskoro poziv. 

- Ja bih se suočila sada sa njim, bez ikakvih problema! Anina rođena sestra je slučaj prijavila, tako da Glavnić može samo da očekuje poziv - ističe Milena za Republiku. 


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.