x

potvrđeno

Aca Lukas i Saša Mirković ulaze u novi rijaliti: Menadžer otkrio nove detalje!

Vlasnik Hype televizije, Saša Mirković otkrio je detalje rijaliti programa koji je ranije najavljivao. Iako je nedavno istakao da rijalitija u novoj programskoj šemi neće biti, on je promijenio odluku.

Naime, kako piše Informer, Mirković će takođe biti jedan od učesnika, ali i pjevač Aca Lukas.

- Biće veoma zanimljivo! Rijaliti počinje prvog oktobra, svi učesnici će moći da izađu kad budu htjeli, neće imati obavezu da ostanu do kraja. Ovaj rijaliti je potpun nov i biće društveno odgovoran, ubijeđen sam da ćemo funkcionisati bez nasilja. Već prve nedjelje u rijaliti ulazimo Aca Lukas i ja! Sve dosadašnje prijave uzimamo u obzir, a kasting pravimo u drugoj polovini avgusta, kada se svi vrate sa odmora - rekao je Mirković.


Lukas je takođe potvrdio da će ga kamere snimati dan i noć, ali njegov boravak u zatvorenom prostoru je ograničen.

- Tačno je da ulazim na nekoliko dana. Ostao bih i duže, nego imam dosta zakazanih nastupa. Još ne smijem da detaljišem, otkriću samo da to neće biti klasičan rijaliti, već nešto potpuno novo na našim prostorima!


Podsjetimo, prema pisanjima pomenutog medija, učesnici ovog formata su i Dalila Dragojević i Anđela Đuričić koje su već potpisale ugovore, kao i Memo Haljevac, pobjednik "Farme".

.

.

.

Izvor: 24sedam.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.