x

otvorio dušu

Aco Pejović preležao koronu i skinuo 13 kilograma: Bolje je da ne znate šta sam radio u karantinu!

Pjevač Aco Pejović ispričao je za domaće medije da je preležao korona virus, da mu nastupi nisu nedostajali ali da je zbog dijete "išao vičući kroz kuću"!

"Imao sam koronu i preživio sam, a finansijski nemam problema. Zašto bih imao? Ako sam 35 godina radio i zarađivao, ovu jednu godinu mogu i da bacim. Najbitnije je da smo svi zdravi," rekao je on.

Aco za sebe kaže da je kupoholičar, i da mu nastupi nisu nedostajali, ali poručivanje garderobe jeste!


"Evo, to se vidi. Nove patike su stigle. Preko raznoraznih puteva sam nabavljao garderobu, preko autobusa koji su dolazili i prolazili," rekao je on i dodao da je bolje da javnost ne zna koliko je novih pari obuće kupio tokom korone!

Alkohol si ostavio prije korone, jesi li ipak poklekao i popio koju čašicu?

"Nisam ga ostavio, vratio sam se, ali normalnim količinama. Jaoo, ovo ostavio, sad ispada kao da sam alkoholičar (smijeh). Cirkali smo sve vrijeme korone, popili smo 20 litara malinovače. Naručili smo je iz Brusa, ali nisam sam popio, naravno, tu je bila ozbiljna ekipa."


Tokom karantina svi su dosta jeli i pili, ti si uspio da smršaš.

"Smršao sam 13 kilograma, ali sam ovih dana vratio četiri. I preležao sam koronu. Najviše čekam mesni dan, da mi nutricionista dozvoli da pojedem neku pljeskavicu."

Kome najteže padaju te dijete? Ljudi su nervozni kada su gladni.

"Smetaju cijeloj porodici. Vičem dok idem kroz kuću," rekao je on.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.