x

Aco Pejović u velikom problemu: Sve ću sada prepustiti nadležnim organima!

Popularni pjevač Aco Pejović otkrio je da konstantno ima problem sa ljudima koji se lažno predstavljaju na društvenim mrežama.

Pejović se prije godinu dana suočio sa neprijatnom situacijom, kada je završio u policiji, jer su četiri žene ostale bez oko 10.000 eura, zato što su povjerovale osobi koja se lažno predstavljala kao popularni pjevač.

- Moram da vam priznam da se ništa od toga nije promijenilo. Ja i dalje dobijam poruke od raznoraznih tih nekih nepoznatih osoba, odnosno žena, koje se tako predstavljaju, ali sam već oguglao na to. Telefon sam stavio da mogu da razgovaram samo sa ljudima sa kojima ja hoću, nažalost što je tako, ali se to nije dalje maklo - rekao je Pejović.


- Policija je upoznata sa tim, nek se oni bave svojim poslom, ja ću svojim. Ko ima nešto takvo, ima policija pa neka prijave, sve se to zna kako ide zakonski i procedure. Na kontu svega postoji, ako ste nekome dali novac, postoji gdje ste ga poslali. Pa tamo gdje ste poslali novac postoje kamere ko ga je podigao, pa taj koji je podigao, mora da postoji neki dokumet koji on uz sebe ima, ličnu kartu, kako je podigao i ko je. Neka se institucija bavi time - zaključio je pevač.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.