x

drama

Aleksandri Subotić se slošilo pred ulazak na zakazano suđenje sa Čabarkapom: Znamo kakav je...

Rijaliti-zvijezda Aleksandra Subotić pojavila se jučer, 1. jula, u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, na zakazanom ročištu sa Aleksandrom Čabarkapom.

Čabarkapa se nije pojavio na sudu, a Aleksandra, koja nije znala da on neće doći, priznala je da joj nije bilo dobro kada je trebalo da uđe u sudnicu.

- Nije se pojavio, suđenje je odloženo. Sve je trajalo pet minuta. Bila sam pod velikim stresom jer sam mislila da ću da ga vidim, a znamo kakav je - otkrila je Aleksandra.


- Nije mi bilo dobro kada smo ulazili u sudnicu - rekla je ona i dodala da je suđenje odloženo za novembar mjesec, piše Informer.

- Nadam se da će se ovaj postupak što prije okončati! Suđenje je odloženo za novembar! On je u pritvoru zbog nečega što je kriv i jednostavno nije se pojavio na suđenju. Tužila sam ga zbog silnih uvreda, kleveta, narušenog duševnog i psihičkog bola i svega onoga kroz šta i danas prolazim. Toliko je me je manipulisao i zla nanio. Svjestan je toga i još nastavlja da me vrijeđa i dovodi u neprijatnu situaciju mene i dijete koje i ja dan-danas štitim od toga i ne znam kako ću se izboriti sa tim - tvrdi Subotićeva.


- Već je jednom presuđeno u moju korist, međutim on se žalio što mu nije uručen na vrijeme poziv na sud, on se nije odazvao i vraćeno je na ponovno suđenje. Vjerujem da će ishod biti pozitivan za mene zato što je sve crno na bijelo i šta je on pisao i šta je govorio i kako se medijski eksponirao. Sve dokaze imam u svoju korist - rekla je Aleksandra.

Subotićeva se nakon boravka u sudu oglasila na svom Instagram profilu gdje je napisala: "Pravda je spora, ali dostižna".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.