x

Alen i Medina planirali svadbu, a poginuli u strašnom udesu: Ovo je par iz Prijepolja koji je poginuo u Njemačkoj! Krenuli da traže stan, pokosio ih policijski auto! (FOTO)

Vjerenici Alen Kučević (24) iz Prijepolja i Medina Bjelak (22) iz Brodareva stradali su u nedjelju popodne u saobraćajci, nakon što je na njih naletio policijski automobil.

Alen i Medina su se vjerili u decembru prošle godine, za avgust je bila planirana velika svadba u Prijepolju, pripreme su bile uveliko u toku.

Kobnog dana, u nedjelju popodne išli su da gledaju stan u koji su planirali da se presele. Udes se dogodio pri povratku, rođaci ne znaju mnogo detalja. Navodno, Alen je preticao neka kola prije udesa. U kolima su bili samo njih dvoje, u policijskim kolima koja su naletjela na njih nalazila su se trojica njemačkih policajaca.


Medinin otac Ibrahim naišao je istim putem neposredno poslije udesa, jedno vrijeme stajao u koloni, nije znao šta se dešava, a onda se vratio sporednim putevima. Medininoj porodici i Alenovom bratu koji je u Njemačkoj javljeno je sve tek par sati kasnije, onda su oni zvali porodice u Prijepolju i Brodarevu.

Medina je otišla u Njemačku sa dvije godine, otac joj radi kao građevinac, a Alen je otišao prije četiri - pet godina i on je građevinac. Medina ima sestru i brata, Alen dvije sestre i brata.


Medina je trebalo ove godine da završi fakultet za menadžment i bankarstvo u Njemačkoj. Posljednji put Medina i Alen dolazili su u Srbiju za Novu godinu, pričali o svadbi i pripremama. Porodice su uveliko počele da kupuju stvari potrebne za svadbu, zlato i ostalo kako nalažu običaji.

Medina je trebalo da dođe ove nedjelje u Srbiju. Ona je živjela u mestu Merseleden kod Frankfurta sa porodicom, on u Valdorfu, pet šest kilometara dalje. Biće ukopani u Srbiji, ali rođaci još ne znaju detalje.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.