x

NAŠAO SE NA STUBU SRAMA

Alena Hadrovića razapinju po mrežama da je udario dijete, a on sada ponovo šokira: Nije mi sin od pjene, junačka je to krv!

Maja i Alen Hadrović upriličili su veliko slavlje za porodicu i prijatelje povodom prvog rođendana sina Vuka, što ih je neizmjerno usrećilo, a Hadrovićeva srčana reakcija izazvala je mnoštvo komentara na Tviteru.

Alen, inače bivši učesnik "Zadruge", je od sreće povikao i lupio od sto, a zatim izljubio ženu i sina, što je, po svemu sudeći, bio više nego dovoljno da na Tviteru krenu hejt komentari - od toga da je preplašio sina, pa čak i toga da ga je udario u glavu.


Otac, koji je podijelio svoju sreću zbog saznanja da će dobiti djevojčicu, našao se na stubu srama na društvenim mrežama, poslije čega se oglasio i priznao kako reaguje na negativne komentare.


- Meni je snimak prepun emocija i jako smo se obradovali djevojčici. Jeste se Vuk uplašio, ali to je sin Alena i Maje Hadrović, ništa mu neće biti, junačka je to krv. Poslije samo 3 sekunde se smirio. Ti što padaju u nesvijest kad im dijete padne na g.zu i što od djece prave da ne kažem šta, njih mi je preko glave! A Vuka nisam udario, ako sam ga dodirnuo rukom u zagrljaju, pa nije mi dijete od pjene - priča Alen, kojeg ne dotiče šta se piše na mrežama.


- Komentari kao komentari, hejt... Imamo naš izgrađen svijet, koji je pun ljubavi i međusobnog poštovanja. Ja sam muškarac srčan, pun emocija, jer vidim komentare da sam trebao samo da zagrlim Maju, a ne da lupam. Lupao bih ponovo i još jače i više! Živjela Angelina, živjela ljubav! I želim svima da imaju ovakvu porodicu, jer onda zasigurno ne bi imali vremena da komentarišu kako treba neko da se raduje, ali Bože moj, uvijek će biti takvih nesrećnih i neispunjenih duša - poručio je Alen.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.