x

Alibabić progovorio o skandalu Evrovizije: Sa majkom i sestrom završio na ulici, odgriženo mu uho, bivšu mu stigla karma!

Pjevač Danijel Alibabić nedavno se podvrgao jednom poligrafskom ispitivanju pa tom prilikom otkrio brojne detalje iz privatnog života o kojima se javno veoma malo znalo. Osim o incidentu kada mu je čovjek odgrizao uho i porodičnim problemima, on je priznao da je trenutno u emotivnoj vezi, ali i da smatra da je njegovu bivšu ženu Jovanu i te kako "stigla karma".

Kako je na početku rekao, u Crnoj Gori on je "i omiljeni i najskuplji" pjevač, i istina je da je bio protiv toga da grupa No Name učestvuje na Evroviziji.

"Da. Nekako su to i moje tijelo i moj razum odbili iz prostog razloga... jesam bio najmlađi, ali negdje sam mislio da to nije prava stvar za nas. I na kraju se ispostavilo kao potpuno ispravno, zbog toga što od tog momenta grupa prestaje da funkcioniše. A i desio se užasan skandal koji je potpuno opravdan u Sava centru", ispričao je on.

Sa čovjekom koji mu je odgrizao djelić uha više se ne sudi.

"Ne. Suđenje je završeno i on je sada tamo gdje mu je mjesto. Iza rešetaka."


"Na svadbi na kojoj sam radio desilo se to da mi je nasred nastupa prišlo to gospoče rođeno i mislio sam da će nešto da mi kaže na uho ili neku pjesmu naruči. Odgrizao mi je dio uva. Potražio sam pomoć stručnog lica, tako da radim na tome da budem u manjem strahu. Tresem se čitav... (smijeh)" dodao je on, vidno uznemiren.

Međutim, tada je na red došlo pitanje da li je istina da je sa sestrom i majkom bio izbačen na ulicu. Tad mu tek nije bilo lako.

"Rekao sam vam da je to tema koja je za mene izuzetno bolna i teška, ne volim da pričam o tome. Mislim da su to neke stvari koje prosto treba da ostanu u krugu porodice. Ono što želim da kažem samo na ovu temu i da sa tim završim, to je da ja sa mojim ocem sad imam izuzetno odnos kao i cijela moja porodica. Svi pravimo greške u toku svog života. On je divan čovjek i na kraju vrhunski prijatelj svojim prijateljima. Prosto, nije se snašao u toj nekoj porodičnoj atmosferi i ne treba ga zbog toga kriviti. Jako mi je neprijatno što uopšte moram da dajem odgovor na ta pitanja. Ali znam gdje sam došao, spreman sam bio na to da ćete me pitati sve i svašta..." rekao je pjevač, koji je sa svojim ocem u kontaktu.


S druge strane, iako je isprva rekao da nije u emotivnoj vezi, morao je da "popravi" laž koju je izgovorio - da nije.

"Želim da konačno zadržim svoj privatni život za sebe, po cijenu toga da ću morati da lažem. Nadam se da ćete me shvatiti i opravdati."

Muškarci mu se, priznaje, udvaraju, ali ipak više dame.

"Pa ima toga, ne mogu da kažem da ne, ali nisam neki sad ljepotan. Zaista, ima udvarača, ali na svu sreću više ženskog spola."

Brak sa Jovanom, kaže, nije bio namješten.

"Ne. Jovana je u tom trenutku bila moja najveća ljubav i bio sam najiskreniji čovjek na ovom svetu. Želio sam s njom i zamišljao da živimo do kraja života zajedno i planirali smo djecu. Nisam želio da se desi šta se desilo, ali prosto, tako je kako je."

Par svojevremeno nije pravio svadbu zbog novca.


"Ne. Mislim da zapravo svi mladenci prave tu neku finansijsku konstrukciju kad dođu o te odluke da žele da se vjenčaju. Tako smo i nas dvoje, ali nisam zbog toga pravio svadbu. To je već javna tajna da sam ja bio u toliko minusu da sam mogao da kupim jedan stan na konto te svadbe", objasnio je on, koji više i nije u kontaktu sa Jovanom.

Ipak, on smatra da j uje i te kako "snašla karma" - poslije luks života sa njim, ona sada prodaje pljeskavice.

"Da. Smatram da svako onako kako radi - tako na kraju i završi", izjavio je on pa dodao i da nije zlostavljao svoju bivšu ženu.

Takođe, nekoliko puta podsvjesno je pomislio da je jedva izvukao živu glavu.

"Nisam nikad imao neku situaciju da je neko htio da mi oduzme život, ali bilo je nekih teških situacija iz kojih sam teže izlazio. Pa sam, negdje, vjerovao podsvjesno i pomislio - jedva izvukoh živu glavu. Tako da moguće da je to."

U bolnici je, pak, zaglavljivao nekoliko puta i bilo je prilično stresno.

"Da. Imao sam velikih problema. Puklo mi je slijepo crevo i tad sam bio smješten u bolnicu u Podgorici, a nakon toga sam imao problem sa megaureterima, gdje sam hitno bio prebačen u Beograd. Tako da sam i ovdje bio jedno 3 mjeseca i dugo se borio."

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.