x

šta joj je?

Ana gdje si pošla? Nikolićeva ponovo šokira: Šeta po gradu kao da je tek izašla iz kade! Svileni ogrtač, a ispod samo mali bodi!

Ana Nikolić je snimljena u toku jučerašnjeg dana bez mreže na licu koju je, podsjećanja radi, mjesecima unazad nosila ne bi li sakrila čelo po kom su se nalazili krateri, za koje još uvijek nije utvrđeno kako su nastali.

Nikolićeva je nosila opuštenu ljetnju kombinaciju i šešir na glavi, dok osmijeh sa lica nije skidala dok je pjevala na sav glas pjesme koje su išle na raduju, a među komentarima njenih pratilaca mogle su se pročitati riječi podrške jer se, kako su istakli, "vratila stara Ana Nikolić".


Anin stajling je, takođe, skrenuo mnogo pažnje, pa nema ko se nije okrenuo za njom, a pjevačica je ostala dosljedna svom stilu.

Nikolićeva je, inače, nedavno otkrila od kad datiraju snimci na kojima je vidimo sa velikim problemima na licu.


- Ti snimci su od prošlog februara, ja sam sada super i dobro sam - rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodala:

- Nisam svjesna koliko podršku imam, neki događaji se dese i onda shvatiš i postaneš svjestan nekih stvari i koliki je broj ljudi uz tebe u teškim trenucima.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.