x

Ana Korać ispričala zašto je Filip Mijatov pobjegao iz Zadruge: On je n.rkoman, sa Miljanom se pronašao jer imaju istu šifru!

Ana Korać tvrdi da je Filip Mijatov napustio „Zadrugu 3“ jer ne može bez dr.ge. Starleta kaže da je znala da njen bivši dečko neće dugo izdržati pred kamerama zato što će mu faliti n.rkotici.

– Prognozirala sam da će ta sis*ca izaći za tri, četiri dana i da će grebati na kapiju da ga puste. On je n.rkoman koji je počeo da krizira, pa je morao da izađe po dr.gu – priča Ana za „Informer“.

Starleta je zadovoljna što se Mijatov izblamirao u Pinkovom rijalitiju.

– Da nije ušao u „Zadrugu“, ljudi bi stvarno mislili da je on neki biznismen, da ima love, a zapravo je klošar koji služi samo za sprdnju. Baš volim što je ušao u šou i pokazao da sam bila u pravu za sve što sam rekla za njega. Baš se izblamirao. Sada svi znaju da je najobičnija budaletina i ludak. Pritom je agresivan i neuračunljiv. Da je ostao još neko vrijeme u rijalitiju, sigurno bi bio diskvalifikovan jer bi nekog tamo prebio – kaže Koraćeva za „Informer“.


Ona objašnjava zbog čega je Filip jedino sa Miljanom uspio da pronađe zajednički jezik.

– Njih dvoje imaju istu šifru, zato je on potrčao za njom. Takvi se uvijek pronađu. Ali njega je čak i jedna Miljana odje*ala – priča starleta za „Informer“ i dodaje:

– Pa umrla sam mu od smijeha kada je počeo da razvaljuje onu ogradu u štali. Nisam mogla da vjerujem koliko je r.tardiran i bolestan – rekla je Ana za „Informer“.

Kako navodi „Informer“, Ana vjeruje da je bivši dečko tek sad neće pustiti na miru.

– Sada će da ga pukne sujeta i neće prestati da pljuje po meni. Pričaće kako on tamo nije mogao da se snađe i da su ga svi napadali, jadan on… On je moja najveća greška u životu. Taj čovjek je opsjednut mnome, treba da se liječi! – zaključuje Ana za „Informer“.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.