x

zet nije dobrodošao

Anabela proslavila rođendan, a samo Marka nije zvala: Luna objavila snimke sa slavlja, Miljković ni na vidiku!

Pjevačica Anabela Atijas proslavila je 46. rođendan sa trudnom kćerkom Lunom Đogani, a na snimcima se ne pojavljuje Lunin vjerenik Marko Miljković, koji očigledno nije bio tu.

Luna je na svom Instagramu podijelila dio atomosfere, te je pokazala da je njena majka oduvala svjećice zajedno sa bivšim rijaliti učesnikom Savom Perovićem, s obzirom da im je rođendan istog dana.

Njih dvoje imali su čokoladne torte i šampanjac, a dok ih je Đoganijeva snimala tokom rođendanske pjesme, njih dvoje nisu skidali osmijeh sa lica.


Marko očigledno nije bio na okupljanju povodom njihovog rođendana. Kao što je poznato, zbog mnogobrojnih svađa u rijalitiju Marko i Anabela nisu bili u dobrim odnosima, a pjevačica je istakla da njihov odnos ide normalnim tokom i da će vrijeme odraditi svoje.


- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim djetetom, ali vrijeme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne djevojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj kćerki - ispričala je Anabela ranije.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.