x

Anabela totalno van sebe: Makazama pocijepala Luninu i Markovu posteljinu! Kćerku nazvala jadnicom!

Anabela Atijas je otkrila šta misli o Marku Miljkoviću. Šminkajući se i spremajući se za emisiju, Anabela nije mogla da se obuzda, pa je pocijepala Luninu i Markovu posteljinu, a nju nazvala jadnicom.

"Kaže: "Što se meni nisi izvinila?" Za šta da ti se izvinim? Za to što si me vrijeđao, što si mi spominjao maloljetnu kćerku? Smeta njemu što sam se ja izvinila dečku koji je davio Lunu prije dvije godine? On je podoban, ja nepodobna?! Želim da odem kući što prije. Da mene jedan propalitet od 36 godina proziva. Kaže došao u kanalizaciju, pa tu i pripadaš. A, ti (Luna), gledaj i uživaj šta mi radi. Sve same žrtve Anabele Bukve. On zna sve, pravi se da je Veliki šef. Ko si ti bre, obični smrtniče!? Boli me uho da se takmičim sa nadobudnima" govorila je Anabela.


On ustaje na moje pitanje da kaže šta ima. Šuga ljudska. Neću više ništa da zaboravljam i da opraštam. Gnjide ljudske, volite se, da vidim do kad. "Zašto ne prihvatiš da on mene voli", jadnice, (Luna), kao da bi te on samo volio?! Podržavaš g..no, koje ti tako ponižava majku?!" rekla je Anabela.

Anabela je u žaru bijesa iscijepala Luninu posteljinu, pa je istu bacila u đubre.

"Evo luda sam majka. Luda i nepodobna" rekla je Anabela.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.