x

Anastasija i Ceca se presvukle: Jedna od njih plakala, a evo kojoj se ispod haljine sve vidi! (FOTO)

Anastasija i Ceca Ražnatović su se poslije crkvenog i građanskog vjenčanja obratile javnosti.

Njih dvije presretne su što se Veljko Ražnatović oženio Bogdanom, a sada su otkrile detalje sa svadbe.

"Poželela sam mu mir, sreću, blagostanje i sve ono što dolazi uz uspješan i srećan brak. Treme nema, jedva smo čekali da dođe ovaj dan, svaki dan smo iščekivali, presrećni smo što se ovo desilo. Ispoštovali smo sve običaje, to je bila Veljkova želja, a mi smo to sproveli u djelo. Veljko je želio da oženi Bogdanu, zaljubljeni su i srećni. Žurka u autobusu je bila fenomenalna, bila je porodica Rodić, Ražnatović, ali i di-džej", rekla je Anastasija i dodala da je upravo ona upoznala Veljka sa sadašnjom ženom:.



Inače, Anastasija je imala haljinu ispod koje su se vidjele gaćice, a Cecina kćerka je priznala i kako je plakala u crkvi. 


"Imali smo miksovane običaje, kum ga je oblačio, obuvao, brijao i parfemisao. Kum je sa Kipra, pa smo pomiješali sve, svi smo pravoslavci. Anastasija je plakala, raznježilo je sve, a ja sam bila srećna i vesela. Nosila me ta emocija. Divno je što se svi ljudi raduju našoj sreći, to je divno", rekla je Ceca i priznala kakva je bila njena reakcija kada je vidjela Bogdanu u vjenčanici:

"Bila sam raznježena, a Bogdana je sjajna." 



(Kurir)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli - www.GetMeets.com
Želite li naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli - www.GetMeets.com