x

otkrila kako je prošao susret sa roditeljima

Anđela Đuričić se oglasila iz kuće u Đenovićima: Prvo javljanje nakon susreta sa roditeljima!

Zadrugarka Anđela Đuričić odlučila je da napusti Srbiju i uputi se kod svojih roditelja u Crnu Goru.

Nju je iz Beograda ispratio Zvezdan Slavnić, a po dolasku u Herceg Novi ju je dočekao brat, kao i voditelj Milan Milošević, a svi su čekali reakciju njene porodice.

Dosta se u javnosti spekulisalo u kakvim je odnosima Anđela sa roditeljima, zbog svojih postupaka u rijalitiju. Nakon izlaska je Đuričićeva izjavila da se čula sa majkom i ocem i otkrila da je istina da su ljuti na nju.


Anđela se potom zaputila zajedno sa njim ka svojoj kući, koja se nalazi u Đenovićima, a sada je otkrila kako je prošao susret sa roditeljima. 

- Javljam vam se iz Đenovića, iz Herceg Novog. Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano. Evo vidite kako izgleda moja kuća o kojoj se pisalo - počela je Anđela za "Hype TV BiH" i dodala:


- Ali ja sa radom ne prestajem ni od kuće. Možete uskoro pratiti "Na kafi sa Zvezdanom i Anđelom" na Hajpu. Radićemo sa svim poznatim ličnostima - rekla je Anđela.

Prije dolaska kući rekla je da roditelji ne znaju da dolazi, a otkrila je i čemu se nada.

- Nisam popila ništa za smirenje, želim da emocije budu baš onakve kakve jeste. Biće emotivno. Već nekoliko dana sam planirala, oni ne znaju da dolazim, samo brat zna da dolazim, njih ću da iznenadim. Zvezdan me je ispratio, sve je u redu - rekla je ona.


Anđelu je posavjetovao i Zvezdan, a ističe da očekuje da će i mama i tata biti strogi prema njoj i da je svjesna da to zaslužuje.

- Rekao mi je da budem iskrena i da će sve biti okej. Biće oboje strogi, ali je zasluženo. Ja ću da ćutim, želim samo da ih čujem, bilo dobro ili loše. Ne mislim da će pokušati da me odvrate od veze sa Zvezdanom, najbitnije im je da sam ja srećna. Imam mnogo obaveza u Beogradu, ne znam kad se vraćam. Najbitnije mi je da sam došla da ih vidim. Njima neće biti dobro kad me budu vidjeli - ispričala je Anđela za "Hype".

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.