x

protiv snajke i prije

Anđelova mama očajna: Moj sin spava s ku*vama u krevetu!

Nakon što su se ujak i majka Anđela Rankovića uključili putem skajpa u rijaliti Zadruga, između manekena i njegove djevojke Teodore Džehverović nastao je potpuni haos. Anđelu je mama na indirektan način rekla da ne provodi toliko vremena sa Teodorom i Gocom, što je Džehverovićke mnogo pogodilo.

Anđelo i Teodora okončali su vezu ne samo zbog njegovih, već i zbog Gocinog konstantnog miješanja u njihov odnos. Ono što je posebno smiješno gledaocima jeste to što Anđelo spava sa majkom i kćerkom u istom krevetu. Nakon svih skandala koji su izbili u Zadruzi sa Teodorom, njenom majkom i Anđelom, oglasila se komšinica njegove majke, koja nam prenosi sve ono o čemu je Ljiljani, kako kaže, muka da priča.

“Ljiljana je očajna, mnogo je razočarana. Dala bi sve da Anđelo izađe iz rijalitija. Rekla mi je da ne može da vjeruje šta je sebi dozvolio, spava sa djevojkom i njenom mamom u krevetu, sa dvije ku*ve. Osim što je Teodora sa dvadeset godina stigla do Ćazimove jahte, sad se otkrilo da joj ni mama nije bila bolja, i ona se, kažu, bavila pros*itucijom. Anđelo će poludjeti tamo, mama mu se mnogo sekira za zdravlje. U više navrata je prijetio i kako će se ubiti, objesiti, upucati u glavu, pa šta treba tako mladom i perspektivnom čovjeku da se nervira zbog djevojke. I to kakve djevojke, a može da ima kakvu hoće.

Šokirana je na koji primitivan način Gordana i Teodora pokušavaju da okrenu njenog sina protiv nje, a nisu svjesne da Anđelo svojoj majci nikad ne bi okrenuo leđa. Ona je pokušala indirektno da mu sugeriše da se mane Teodore, ali nije joj bio cilj da ga povrijedi. Smeta joj to što u rijalitiju ništa nije pokazao već samo trči za pjevačicom, koja ga iskorištava. Na sve to, ušla je i njena mama da im drži svijeću, ne znam kako je nije sramota”, kaže komšinica Rankovića.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.