x

Andreana Čekić u dugovima do guše: Pjevačica uzela stan na rate, a sad je u nevolji jer ne može da isplati!

Pjevačica Andreana Čekić je navodno pazarila luksuznu nekretninu u elitnom dijelu prijestonice, na Vračaru, a umjesto keša, sa investitorom se dogovorila da stan isplati u više rata.

"Andreanin prijatelj je investitor, bavi se izgradnjom luksuznih stanova u elitnim dijelovima Beograda, kakav je i ona poželjela da pazari. Pitala ga je da li može da ode na gradilište i pogleda šta je ostalo u ponudi, a onda se bukvalno zalijepila za jedan od najvećih i najljepših, koji staje čitavih 400.000 eura" ispričao je izvor blizak pjevačici.


Kako je objasnio, ona je svom prijatelju navodno odmah rekla da ne može ni za tri života da prikupi taj novac, ali da može da ga isplaćuje na rate, da mu daje novac od svakog održanog nastupa, a da on odbija od cjelokupnog duga.


"Andreana je taj dogovor sa svojim prijateljem investitorom postigla još prije korone, međutim, ni slutila nije da će uskoro nastati kriza i da će joj svi nastupi biti otkazani. Uspjela je prije korone da isplati učešće i nekoliko rata. Kada god je mogla, plaćala je rate od nekoliko hiljada eura, a sada je u velikoj nevolji, budući da ne može da radi" rekao je i dodao da pjevačica uprkos teškoj finansijskoj situaciji ne namjerava da odustane od stana.


"Sa investitorom se dogovorila o načinu i dinamici plaćanja i obećala mu je da će da mu isplati veću svotu čim bude skupila novac sa nastupa. I njoj i njemu je jasno da to neće biti skoro, budući da niko sa sigurnošću ne može da zna kada će pjevači ponovo moći da zarađuju od nastupa" tvrdi izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.