x

u saradnji sa Mia Fashion Tuzla

Baby shop Moderona Style donosi brojne novitete, kombinacije za mame i bebe koje su pun pogodak!

Baby shop Moderona Style koji se nalazi u Lukavcu TC Belamionix, 1 sprat, postao je prepoznatljiv brend u cijeloj BiH. Svi oni koji žele obezbijediti vrhunsku opremu, od krevetića, ljuljaški, auto sjedišta, pa sve do igrački navikli su kako je Moderona Style pravo mjesto za njih. Uz jesen i zimu stižu i noviteti iz svima poznate prodavnice baby opreme. 

Moderona Style se trudi da mamama i bebama donese brojne novitete, a ovoga puta je oduševljenje izazvala saradnja urađena sa butikom Mia Fashion Mellain koji se nalazi u Tuzli i Živinicama. Naime, za mame i bebe je osmišljena kolekcija gdje modna kombinacija prati dizajn i izgled baby opreme. Tako sve mame koje žele izgledati moderno i usklađeno imaju priliku da isprate jesenske tonove i boje. Fotošuting koji su Moderona Style i Mia Fashion Mellain uradili pobrao je sve simpatije, te je ovakva usklađenost stvari za bebe i modnih kombinacija već izazvala zainteresovanost. 


Podsjetimo, Moderona Style predstavlja pravo carstvo svega onoga što je potrebno vašim mališanima. Na jednom mjestu ćete pronaći stvari koje su potrebne vašim nasljednicima već od prvog dana života. Što se tiče kvaliteta i sigurnosti, Moderona Style posjeduju sve certifikate o tome, proizvedeno je u EU. Posteljine su izrađene od premium pamuka, bio pamuka i organskog pamuka, a ne drže sintetičke materijale i one koje sadrže primjesu sintetike.


Moderona Style je mjesto iz kojeg oprema ide za domove širom BiH, a upravo to je najveći uspjeh i potvrda kvaliteta.  Dragi roditelji, spremno dočekajte i obezbijedite svojim mališanima samo najbolje. Uz brojne brendove u Moderona Style shopu pružite sebi i svom djetetu vrhunsku kvalitetu, njegu, udobnost i sigurnost kakvu zaslužujete.


Moderona Style je dostupan na Instagramu i Facebooku:
https://www.instagram.com/moderona_style_/
https://www.facebook.com/ModeronaStyle/?ref=page_internal

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.