x

sjajni coveri

BAJA ZA SIROMAŠNE RAZVALIO SVOJIM IZVEDBAMA: Aca Lukas ga javno pohvalio na Facebooku!

Folk pjevač sa švajcarskom adresom Mirko Plavšić riješio je da u susret duetu sa koleginicom Janom, predstavi svoje verzije omiljenih mu pjesama, a među njima se našla i verzija Lukasovog hita “Umri u samoći”. Ono što međutim, vokalno stameni Mirko, kojeg su mediji zbog “kežual” oblačenja na sceni prozvali “Baja za siromašne” nije očekivao je hitra reakcija Ace Lukasa koji je oduševljenje Mirkovim izvođenjem hita “Umri u samoći” podijelio na Facebooku uz komentar:”Bravo, odlično”.

Mirko Plavšić je sa 10 covera u izvođenju uživo pogodio pravo u centar. Centar našeg srca i duše. Svaka pjesma njegovim izvođenjem je dobila posebnu draž i izaziva emociju u vama.

Ono što najčešće čujemo u muzičkim takmičenjima jeste da posao pjevača ne može biti dobar ukoliko on nema emociju. Mirka upravo to karakteriše, kao i njegov jedinstven, prepoznatljiv vokal. Sam album nosi naziv 'Sećanja', a nema sumnje da ćete sa nekom od ovih pjesama u izvođenju talentovanog Mirka Plavšića ponovo proživjeti lijepa vremena.

Uživajte u izvedbama, te svakako podržite rad ovog mladića putem njegovih stranica na društvenim mrežama: 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.