x

POTOPIO SVOJ KLUB

Bajernov tragičar na udaru medija: "Čovjek je daltonist", "Potpisao je za Siti"

Upamekano jeje bio glavni krivac za debakl Bayerna, sramotna igra


Mančester Siti je jučer u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedio Bajern 3:0 i napravio velik korak prema polufinalu. Siti je slavio golovima Rodrija u 27., Bernarda u 70. i Halanda (Haaland) u 76. minuti, a osim toga je imao još nekoliko velikih prilika.

Bayern je dobar dio dvoboja bio ravnopravan protivnik i imao je par šansi, ali poraza ga je stajao horor koji je sebi i saigračima priredio Dejton Upamekano (Dayot Upamecano). Francuski reprezentativac odigrao je katastrofalno drugo poluvrijeme u kojem je bio direktni krivac za dva Sitijeva gola, a još nekoliko puta "skuhao" je svojoj momčadi probleme koje domaćini nisu iskoristili.

Noćna mora Upamekana

- Bio je jedan od najboljih Bajernovih igrača u zadnje vrijeme, ali ovo što je odigrao jučer protiv Sitija bila je noćna mora, naročito u drugom poluvremenu - objavio je L'Equipe koji nogometaše ocjenjuje ocjenama od 1 do 10, a Upamekano je dobio dvojku.

Njemački Bild dijeli ocjene od 5 do 1, s time da je petica najgora, a jedinica najbolja. Upamekano je dobio peticu uz komentar da je bio glavni krivac za debakl Bayerna, a sličnim kritikama pridružili su se i ostali europski mediji.

Neoprostive pogreške

- Potpisao je za Mančester Siti. Francuz je radio neobjašnjive pogreške, nevjerojatno je kako je igrao. Gledajući utakmicu pomislili ste da ste daltonist i da ne razlikujete boje jer je Upamecano igrao kao da nosi plavi, a ne crveni dres", objavio je Mundo Deportivo.

Francuski RMC Sport je u komentaru objavio da je Upamekano radio neoprostive greške, a Daily Mail je istaknuo kako je ležerno driblao iz dobrane nakon čega mu je Griliš (Grealish) uzeo loptu i započeo akciju za drugi gol.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.