x

Baka Prase u centru novog skandala: Jutjuber u stanu sa dvije starlete uz k.kain na stolu? Objavljen snimak!

Optužen za s.ksualni odnos sa maloljetnicom, jutjuber je najavio nekoliko tužbi i snimio spot kao odgovor na sve! A onda je situacija postala još gora!

Do nedavno najpopularniji jutjuber u Srbiji, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, danas mora da se brani od optužbi za s.ksualni odnos sa maloljetnicom koja je sa drugaricom došla u njegov stan, a za koju on, kako je istakao, nije znao da ima manje od 18 godina.

U međuvremenu, Baki su otkazali saradnju neki od najvećih sponzora, a on je podnio tužbe protiv onih koji ga klevete i, kako kaže, "podmeću lažne dokaze". Kao odgovor na sve, riješio je da snimi pjesmu "Lična" i spot za nju.


Pjesma je za dan uspjela da sakupi oko dva miliona pregleda, ali je ubrzo, zbog eksplicitnog sadržaja, skinuta sa trendinga. Ali, kontroverze u vezi sa "Ličnom" nisu samo g.le djevojke u spotu.

Na Tviteru se pojavio "live" snimak jedne od djevojaka koja je igrala u Bakinom spotu, gdje ona, skoro pa g.la, sa zalijepljenim trakama preko grudi đuska, a ispred nje, na stolu, bijelim prahom stoji ispisano "I Love You".


"Nikad dr.ga?", upitao je Baku jedan od tviteraša, s obzirom na to da je jutjuber poznat kao teški protivnik svih dr.ga.

"To je pirinač! Al' ste prsli!", napisao je on.

Pirinač ili ne, izgleda da se Baka opet našao na meti osuda, a sporni video pogledajte OVDJE.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.