x

OVO JOJ NIJE PRVI PUT DA SE SLUŽI MEDIJSKIM TRIKOVIMA

Balkan ne prestaje da bruji o Teodorinoj ispali: Džehva pobijesnila, opet se oglasila zbog fudbalera!

Teodora Džehverović se oglasila nakon što se pojavila informacija da je izmislila poruku od čuvenog Nejmara, pa je opet reagovala na Instagramu.

Naime, pjevačica Teodora Džehverović pohvalila se prije nekoliko dana da je dobila poruku od slavnog Nejmara i objavila sliku na kojoj joj je fudbaler ostavio emotikon koji aplaudira, međutim ubrzo se ispostavilo da je pjevačica sve izlažirala zarad malo medijske pažnje.


- Teodora je cijelu priču namjerno izmislila i plasirala pred sam doček, jer je shvatila da će joj to ići u korist. Prvo, kako bi podigla hajp oko novogodišnjeg nastupa, ali i kako bi dobila veliki broj pratilaca iz redova fanova popularnog fudbalera. Iako su mnogi povjerovali u ovu priču i skrinšot koji je ona sama objavila na svom Instagram storiju, istina je da je u pitanju samo odlično urađen 'edit' ili, kako bi se to narodski reklo, foto-montaža"- tvrdio je izvor za "Kurir", a nakon ovoga se Teodora Džehverović oglasila na Instagramu s porukom upućenom onima koji misle da je sve izmislila.


- Da mi ti nisi isfotošopirala poruku sa Nejmarom? Ljudi, poješće vas ljubomora, al realno kad neki misle da lažem da se ne zovem Suada, zašto biste mi vjerovali da mi je on poslao poruku - napisala je Teodora koja je u objavi označila i svoju prijateljicu.


Inače, tokom učešća popularne mlade pjevačice Teodore Džehverović u rijalitiju "Zadruga" potegla se priča da su nju roditelji po rođenju nazvali Suada, a da joj je majka Gordana Džehverović potom promijenila ime u Teodora. Ove navode mlađa Džehva je oštro tada demantovala, ali postoje oni koji i dan danas smatraju da je ipak Teodorino ime Suada.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.