x

omiljeni zimski komad

Baršun i sakoi savršena su kombinacija

Baršunasti sako zapravo je osnovni element zimske garderobe koji je potreban svakom ljubitelju mode i jedan je od onih komada koji će bez imalo truda podići svaku zimsku kombinaciju.

Ako su mala crna haljina i duga pletena haljina malo previše prozračne za tvoj ukus, onda su velike šanse da voliš gornje komade koji su istovremeno praktični, svestrani. Iako su vrline skromnog oversized sakoa hvaljene u cjelini, njegova modernija i nešto elegantnija verzija - baršunasti sako - zapravo je basic komad za naše zimske ormare.


Baršunasti sako zapravo je osnovni element zimske garderobe koji je potreban svakom ljubitelju mode i jedan je od onih komada koji će bez imalo truda podići svaku zimsku kombinaciju. Upravo u tome briljira baršunasti sako; to je "ljepilo2 koje povezuje inače nepovezane odjevne kombinacije, bilo da se radi o klasičnoj majici kratkih rukava i opuštenim trapericama s tvojim najudobnijim tenisicama ili o složenijoj garderobi koja se sastoji od tvoje omiljene večernje kombinacije.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.