x

pljuju se nakon raskida s miljanom

Bebici sam dala pare da kupi autobus: Marija Kulić otkrila sve o 10.000 eura koje je pozajmila bivšem zetu!

Haos između Nenada Macanovića Bebice i Miljane i Marije Kulić se ne smiruje, koja je sada otkrila da je bivšem zetu pozajmila visoku svotu novca.

Nakon što je Miljana iznijela detalje ugovora koji je bivši zadrugar sklopio sa porodicom bivše djevojke, kada je pozajmio 10.000 eura od njih, oglasio se i Nenad koji tvrdi da Marija njemu duguje novac.

Marija je sada potvrdila da je Bebici dala 10.000 eura i da je on nakon toga nestao.


- Istina je. Dozvolio je sebi da, koliko sam ga branila i bila uz njega, na kraju nam uradi nešto što nisam očekivala. Izdao me je. Vratio se kod majke i oca, jer mi kad smo ga upoznali, bio je na ulici, imao je dugove, majka ih je vjerovatno sad vratila. Istina je da sam mu dala novac da kupi autobus da bi imao da plaća alimentaciju, rekla sam Miljani da sve prihvati s rezervom, jer sve mi je smrdjelo kod njega. Ne spominje djecu, nema potrebu da ih vidi, on nikog ne voli - kaže ona i otkriva za šta mu je dala novac.


- On je došao sa idejom da vozi autobus za inostranstvo, Turska, Grčka, Austrija... Dogovor je bio da mu damo 10. 000 eura, a da on turama otplati još 30.000. Vikendom je trebalo da vozi. Rekao nam je da može od ture 1.300 eura da dobije. Vozio, i odjednom i prestao. I ja ga pitam: "šta je bilo?", on kaže: "Ma nema sad vožnje." Gdje nema vožnje, sezona u jeku, nego on nije htio. Međutim, on je tu nešto muvao s majkom, brisao pozive. Oni su bili u dogovoru, on je mnogo rezervisan, ne priča ništa o sebi. Rekao je da će da nam vrati novac, evo, mi već tri dana zovemo čovjeka, on kaže da ga on nije zvao, kaže da nema šta on nama da vraća. Dao autobus i očekuje ostatak isplate. On nije imao ni adresu stanovanja, majka ga odjavila, oni su ga krili, ovdje mu dobrodošlo, velika kapija, mi mu izvadimo pasoš na adresu komšinice jer je trebalo da vozi Miljanu na one nastupe po Hrvatskoj što je imala. A sad sa ženom ovom završavam da ga odjavimo, u slučaju da uradi nešto, da ne napravi haos ženi. Ne javlja se, uzdigao se. Gledam tamo vozi kvad piše: "Sloboda", a ovdje nije plaćao ništa imao sve što poželi. Ugovor je svjesno potpisao jer nema ništa na svoje ima nema šta da mu uzmu. Ja stvarno ne mogu da griješim dušu, on je mnogo dobre stvari uradio za nas, ali kad se ovako nešto desi ti i zaboraviš sta je tu dobro bilo, on je pričao kako je zbog nje ostavio sve, što je sve laž, sumnjala sam ja, ali je ovdje bio perfektan. Nije bila ljubav nego korist - rekla je Marija za Kurir.


Ona je objasnila i kako su se uopšte upoznali Miljana i Bebica.

- On je nju upoznao slučajno u Beogradu. Neka žena koja je Miljanin fan ih je spojila, zapravo zet od te žene ih je upoznao. Aleks Nikolić je pričala da je taj što ih je upoznao koristio neku djevojku za novac, oni su ga posavjetovali da je Miljana dobar ulov, on je bio dobar, ja sam znala da on može da ide u zatvor, non-stop su stizale tužbe od njegove žene, mi smo htjeli da mu pomognemo, da se sredi da bude normalan - kaže ona.

Marija smatra da Miljana neće više biti u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, i da to što mu trenutno šalje poruke nije ništa ozbiljno.


- Ma bre glupira se. Miljana i njene fore. Kaže namjerno to radi, z******a Bebicu. Nema ništa od toga, to je završena priča, vjerujte mi.

Sa Marinkovićem opet nisu u kontaktu.

- Od rođendana Željkovog se više nikad nije javio. Dobio je sav honorar, sve su mu isplatili, a on donio kesu igračaka djetetu. Nije mogao da kaže: "E sad ću ja da platim rođendan, vi ste četiri godine." Ne, bre, on se još sad naljutio što je Miljana sve rekla javno. Znate kakva je ona, što na um, to na drum. E onda me i Jelena blokirala. Nema ga, on je nestao.


Ona je otkrila i da li Miljana ulazi u "Elitu".

- Prodala je svoje profile. Skupi pratioce pa proda, uzme pare, potroši. Zove me prije neki dan, kaže: "Hajde daj mi tvoj profil, da ne otvaram na 20 dana", pošto je moguće da će da uđe u rijaliti. Išla je dva puta da potpiše ugovor, ali ona traži neke uslove, a oni ne prihvataju, pa tu joj jedno odgovara, drugo ne. Ali ona ima od čega da živi, zaradila je. Ako kojim slučajem ne uđe ove sezone, otvorićemo nešto "čisto" da joj ide radni staž - rekla je Marija.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.