x

Bh. građani uz Centrotours dočekali Novu godinu u Veneciji!

Smatra se da će nam cijela godina biti onakva kako smo je počeli. Zato oni koji žele novu ljubav, na primjer, za doček oblače crvene haljine, a oni koji žele da putuju odabrali su dobar turistički aranžman. Turistička agencija Centrotours sa adresom  Ferhadija 16. u Sarajevu obilovala je jedinstvenim ponudama, bogatim aranžmanima, neodoljivim lokacijama i najpovoljnijim cijenama. Doček Nove godine u najromantičnijem gradu na svijetu - Veneciji djelovao je više nego primamljivo, naročito uzmemo li u obzir kako se agencija Centrotours pobrinula za uistinu sjajnu cijenu, a čuveni spektakl na trgu Svetog Marka će se pamtiti do kraja života. 

Centrotours Travel Agency

Ferhadija 16.

033 407 407

Centrotours - vodeća turistička agencija u BiH prevazišla je očekivanja dugogodišnjih klijenata kada je u pitanju novogodišnja ponuda. Nakon već više od 50 godina, marljivim radom, pouzdanim poslovanjem s klijentima, znalačkim pristupom turističkim zahtjevima i ličnim pristupom putnicima izgrađen je imidž najpouzdanije turističke agencije u BiH, pa i ne čudi što su svi njihovi novogodišnji aranžmani bili popunjeni. 

 

Jedna od najljepših priča ispisana je u Veneciji, gdje su bh. građani doživjeli nezaboravno iskustvo. Tamo su zahvaljujući Centrotoursu i iskusnom vodiču Nerminu Imamoviću imali priliku da se maksimalno upoznaju sa ovim savršenim mjestom, po mnogima najromantičnijim gradom u svijetu. Inače, samo putovanje do Venecije je bilo u udobnom Centrotrans-ovom Neoplan VIP klase autobusu sa besplatnom WiFi uslugom, a maksimalne pohvale od strane klijenata pripale su ljubaznom osoblju, vozačima Alemu Deliću i Sejadu Mediću. 

 

Kažu da ako niste zaljubljeni, u Veneciji ćete se sigurno zaljubiti, možda u stare građevine i arhitekturu, u bašte i balkone pune cvijeća, u neprevaziđenu italijansku hranu, u gondolijere i gondole, u predivnu muziku, u golubove na trgu sv. Marka... Čaroliju svega toga su doživjeli brojni građani BiH, koji su nakon dolaska  u regiju Veneto i smještaja u ugodni hotel Point u gradu Piove di Sacco doživjeli nezaboravna iskustva tokom obilaska luke Punta Sabbioni i vožnje brodom do Venecije. Ujedno je uslijedio obilazak Venecije, grada smještenog na  120 ostrva sa 177 kanala i 400 mostova: tamnice, mosta Uzdaha, Duždeve palate, trga sv. Marka, bazilike, tornja Kampanile, mosta Rialto, kanala Grande. Bh. državljani su u Novu 2017. godinu ušli zajedno sa hiljadama turista iz cijelog svijeta na Trgu Svetog Marka, gdje su prisustvovali ljubavnom spektaklu i veličanstvenom vatrometu. 

 

Prvi dan nove 2017. godine je uslijedio fakultativni izlet u Veronu, grad Romea i Julije, te  razgledanje znamenitosti Verone: Arene, Piazza Bra, Piazza della Erbe, Piazza della Signoria, Julijine kuće. Svakako, uz sjajnu organizaciju Centrotoursa imalo se i slobodnog vremena, da bi se nakon toga vratili u hotel. 

 

Jutro kasnije, nakon doručka, bh. građani su posjetili  jedan od najvećih Outlet centara u Evropi - Outlet Village Palmanova, gdje se po najboljim cijenama mogu pronaći  stvari najpoznatijih svjetskih robnih marki sa muškom, ženskom, dječijom i sportskom garderobom;  igračke, stvari za kuću, šminka, pokloni... Nakon uspješno obavljene kupovine, udobnim prevoznim sredstvom Centrotransa uslijedio je povratak kući. 

 

Turistička agencija Centrotours je na račun ovoga putovanja pobrala samo riječi hvale, pa je cjelokupna turistička ponuda zadovoljila sve one koji su u 2017. odlučili ući u Veneciji. Putovanje je još više ulilo povjerenje svim ljubiteljima najboljih turističkih aranžmana, pa vjerujemo kako će visoki standardi poslovanja, te inovativni pristup u kreiranju ponuda i dalje biti na snazi kada je u pitanju ova agencija.

 

Više o jednoj od najboljih turističkih agencija u regionu doznajte na:

 

- web stranici: 
http://www.centrotours.ba/

 

- facebook stranici: 
https://www.facebook.com/centrotours1/?fref=ts

 

POGLEDAJTE I OSTALE VIDEO SNIMKE:

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.