x

Biće potrebno vrijeme da se oporavim, ali staću na noge: Darku Laziću teško padaju vježbe, ali ga raduje što je Marina trudna! Sada pjevač otkriva kada će biti svadba!

Darko Lazić doživio je tešku saobraćajnu nesreću, a svi su bili zabrinuti i iz dana u dan se interesovali za njegovo zdravlje i molili se za njegov oporavak. Pjevač je trenutno u banji kod Mladenovca gdje se dalje odvija njegov oporavak, a otkrio je kako se trenutno osjeća.

Prije nego što je Darko progovorio o svemu, njegov doktor je pričao o oporavku pjevača:

- Darko je došao u vitalno stabilnom stanju. On je bio srećan što je promijenio sredinu, bio je radoznao, naravno, kada će se oporaviti, kada će moći kući. Njegov dan je organizovan prema njegovom opštem stanju. Ima izrazitu atrofiju mišića i dugo će se raditi na tome da bi se sve vratilo u pređašnje stanje. On i dalje ide na terapije kolicima jer mu mišići ne dozvoljavaju da previše dugo hoda. Definitivno neće biti invalid, samo je pitanje uz pomoć kog pomagala će se kretati - ispričao je doktor.


Darko je priznao da se osjeća mnogo bolje, te da stalno ima posjete.

- Generalno se osjećam mnogo bolje nego što sam bio, krenuli smo sa terapijama. Trebaće vrijeme da se ja oporavim, ali staću ponovo na noge i idemo dalje. Vježbe mi teško padaju, ali se trudim, znam da moram. Dosta ljudi dolazi, prijatelja, rodbine, svakog dana ima nekog - rekao je Darko i dodao da jedva čeka da vidi kćerku Lorenu:

- Nisam je vidio, uskoro ću je vidjeti. Ja ću da je grlim i ljubim, mora prvo da joj neko kupi igračke jer ako dođe i nema igračaka biće problem - istakao je on.


On se osvrnuo i na to što će po drugi put postati otac i otkrio kada će se oženiti.

- Jedva čekam, Marina mi je rekla to kad sam izašao iz kome i dobro nisam ponovo pao u komu (smijeh). Jedna lijepa vijest u ovoj gunguli. Nismo još odlučili za ime, imamo par u opticaju. Neću se oženiti u bolnici, biće vremena sljedeće godine - rekao je Darko.

On je priznao da je njegova još uvek zvanična supruga Ana Sević bila u bolnici i zvala ga kada je prešao u banju, a onda se osvrnuo i na samu nesreću te priznao da nije vidio slike slupanog automobila.


- Nisam vidio slike nesreće, nisu mi dali, svi su izbjegavali da mi to pokažu. Ja se ne sjećam i dalje šta se desilo. Poslije operacije i na ovamo se sjećam, a do tada, kako sam se slupao, kako sam dospio u bolnicu, nemam pojma. Kajem se zbog svega, što sam se doveo do ove situacije, ali to može svakom da se desi, ne mora čovjek da bude ni pijan. Nema kazne, koga sam ja ugrozio sem sebe? Ja sam sebe povrijedio i nikog više i nisam vozio u pijanom stanju, kao što se pisalo, ja sam zaspao od umora - zaključio je Darko.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.