x

buran život

BILA ANIMIR DAMA, HAPŠENA U TURSKOJ, POMENUTA NA SUĐENJU BELIVUKOVOM KLANU! Ko je Aleksandra Nikolić, pobjednica Zadruge 6?

Šesta sezona "Zadruge" se završila. Pobjedu je odnijela Aleksandra Nikolić, koja je u duelu ostala sa bivšom vanbračnom suprugom Zvezdana Slavnića, Anom Ćurčić.

U brojnim anketama i u fan grupama, njih dvije su imale ubjedljivo najveći broj glasova i podrške, ali je prvo mjesto ipak zauzela djevojka koja je učestvovala u čak četiri sezone "Zadruge".

O burnoj prošlosti Aleksandre Nikolić se i dalje priča. U "Zadruzi" su je optužili da se prost..uisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Prema njenim tvrdnjama, radila je kao animir dama.


Živjela je sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu. Sa 11 godina je upoznala oca i godinama je bila svjedok porodičnog nasilja, pa je u godini punoljetstva pobjegla od kuće i počela da radi u klubu. U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobjegla u Tursku, gdje je završila u zatvoru.

U 21. godini odlučila je da postane trbušna plesačica. Nastupala je po klubovima u Makedoniji, gdje je i upoznala žestokog momka s kojim je počela da se zabavlja. Ubrzo se preselila kod njega u Skoplje i zbog njega je zapostavila posao. Veza je trajala godinu i po dana, a završila se nakon što ju je, kako je Nikolićeva tvrdila, on pretukao.


- Bilo mi je lijepo s njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio, jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni. Pošto sam cijeli život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila! Taj dečko mi i dalje prijeti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: "Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru". Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga - rekla je Aleksandra jednom prilikom.


Po povratku iz Skoplja u Beograd dobila je poziv da uđe u "Zadrugu 3" i od tada slijedi njen buran ljubavni život pred kamerama. Bila je u kratkim vezama sa Markom Osmakčićem, Tomom Panićem, Nikolom Đordevićem, kao i sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem, a u "Zadruzi 5" je upoznala "ljubav svog života", Dejana Dragojevića.


Iako su se kleli na vječnu ljubav, ni ta veza nije potrajala. Po ulasku u "Zadrugu 6" ga je ostavila i započela vezu sa Filipom Carem, sa kojim je i danas u romansi.

Inače, Aleksandra je pomenuna i na suđenju Veljka Belivuka, a u jednoj sezoni "Zadruge" snimljena kako nosi majicu koja pripada njegovom kriminalnom klanu.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.