x

ne zaustavljaju se

Bio je plaćen za intimne odnose: Miljana otkrila kako su se Kulići ophodili sa Bebicom i kakav je tretman imao!

Miljana Kulić ogorčena je na bivšeg vjerenika Nenada Macanovića Bebicu, pa je priznala da je dobijao pare da bi njih dvoje imali se.sualne odnose.

Voditeljka Ana Radulović koja je preksinoć mijenjala kolege u emisiji ''Narod pita'' poželjela je dobro veče i starleti iz Niša koja se telefonski uključila u program uživo.

- Ratosiljala sam se bijede, drago mi je što je otišao. Bebica je meni, iskrena da budem, Bože oprosti što sam iskoristila nekog, on mi je bio utjeha u prolazu. Ja sam mu uvijek to govorila, nisam ništa krila od njega, pa da sada imam nešto da krijem. U kom smislu?! U smislu da bih pobjegla od emocije sa Zolom koju sam imala, da ne bih sekirala mamu, tada je bila bolesna. Zavoljela sam ga na neki specifičan način, ali ne kao ljubavnog partnera, nego kao druga, na taj neki način. Nikada ga nisam gledala kao muškarca, nije moj tip, mnogo je mračan, negativan, on guši moju energiju - govorila je Miksi, a onda je otkrila i kakav tretman je Macanović imao u njenom porodičnom domu u Nišu, kao i da je prokockao sve benefite i povjerenje koje su mu podarili.


- Pozove majku, izbriše poziv. Ja sam maher za takve prevarante kao što je on. Reći će neko: "On ti je pomogao, a ti tako pričaš o njemu". Mama mu je dala 10.000 eura, jer im je bilo žao što nije plaćao alimentacije, a tri godine prije "Zadruge" nije plaćao, pa mu se bližio zatvor. On je trebalo da otplati turama sa autobusom, pa da tako vrati, to su mu dali od srca. Imao je platu, prenoćište, doručak, ručak, večeru, dobar intiman odnos...Tako da, ja pred Bogom nisam grešna - rekla je Miljana u jednom dahu.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.