x

nisam vjerovala ŠTA SVE RADE

Bivša kuharica iz vile Dragane Mirković progovorila: Vrijeme je da se sazna istina o toj ženi i Toniju!

Velika balkanska zvijezda poput Dragane Mirković sebi može priuštiti luksuz kakav poželi, pa nije tajna da pjevačica sa porodicom živi u vili u Beču. 

U sretnom je braku sa Tonijem Bijelićem sa koji ima dvoje djece, Marka i Manuelu koji se trude da svoju privatnost što više sačuvaju od budnog oka javnosti, međutim sada se za "Scandal" oglasila kuharica Dragane Mirković koja je godinama radila u njenoj kući i detaljno ispričala kako se muzička zvijezda ophodila prema njoj, a kako tvrdi i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.


- Žena poput Dragane se više ne rađa, ja sam zapanjena, ali to je cijela istina – započela je priču i dodala:

- Tako velika zvijezda, koja može sebi sve da priušti, redovno je, ako je kod kuće, dolazila kod nas u kuhinju i barabar s nama kuhala. Sve umije da radi, a kuha... Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, umije i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla - otkriva je jednom prilikom za "Scandal" kuharica Dragane Mirković.


- Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja. Svakako želim da naglasim da je Gaga najplemenitija osoba kod koje sam radila, uvijek nam je svima pomagala ako bismo imali neke probleme - zaključila je za pomenuti list.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.