x

tvrdi da je varala dejana

Bivši zadrugar iznio opasne tvrdnje o životu Dalile: Bila je sa tipom iz Sarajeva, obećala mu da će se razvesti!

Pjevač i bivši učesnik rijalitija Zoran Zoki Šumadinac bio je gost u studiju kao podrška prijatelju Davoru Laziću, ali je usput komentarisao i aktuelna dešavanja u rijalitiju.

On se osvrnuo na odnos Dalile i Dejana Dragojevića, kada je otkrio da je Dragojevićka varala svog muža.

- Ja sam i te kako primijetio poglede, imam mnogo toga da kažem što se tiče Dalile, ali i za druge takmičare. Dobio sam privatne snimke. Što se Dalile tiče, imam sveže informacije iz Sarajeva o njoj. Ovo je počela kao neka igrica Dalile i Dejana, Car je simpatičan, krenuli su kako su krenuli. Ali on je šarmantan, baš je Daliline građe. Ona je bacila simpatije. Da je ona sigurna u Cara, već bi ostavila Dejana - počeo je priču Zoki, pa nastavio:


- Imam poruke gdje piše da je ona bila prošle godine u vezi sa jednim tipom iz Sarajeva. To sam dobio od troje, četvoro, čak sam zvao tamo nekog. Tom tipu je obećala da će se razvesti, ne mogu da kažem čime se bavi, bavi se nečim. Čim ne kažem ime, javna je ličnost u pitanju. Ima porodicu. Urednica časopisa za koji radim je slikala neke stvari i poslala... To je već došlo u njihove medije. Vidio sam samo jednu poruku, ostale ako budu potrebne... Ne volim sve da otkrivam odmah."

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.