x

Bogdana Trifković je pobjednica ovogodišnjeg izbora za Miss Earth BiH!

Pobjednica ovogodišnjeg izbora za Miss Earth BiH, koji je sinoć održan u prepunomm klubu „Studio 1“, je Bogdana Trifković iz Istočnog  Sarajeva. Titulu treće pratilje ili Miss Fire (Miss vatre), dobila  je Milena Tunguz iz Banja Luke, dok je druga pratilja, Miss Water (Miss vode), Bojane Lazić, također, iz Banja Luke. Titula prve pratilje, Miss Air (Miss zraka),  pripala je Sarajki Almis Mesihović.

Izbor za Miss Earth BiH 2014. je izbor sa ciljem podizanja svijesti o ekologiji, stoga je i naš slogan „Ljepota sa svrhom“. Svoju ljepotu djevojke su iskoristile, samom prijavom na ovaj izbor, a kroz  različite manifestacije tokom nekoliko mjeseci, pokazale su svoje mogućnosti i sposobnosti. 

 

„Ne želim zvučati skromno, ali evidentno je da je izbor odlično prošao. Sama činjenica je da klub prepun, jedan je od dokaza za to. Iz godine u godinu vlada sve veća zainteresovanost za ovaj izbor. To vidimo po publici koja je zainteresovana za ovaj događaj. Mislim, da smo opravdali njihova očekivanja“, kazao je  Drago Gavranovič, vlasnik licence Miss Earth BiH.

 

Da zabave nije nedostajalo, tvrdi i činjenica da je mnogobrojna publika u potpunosti uživala u hitovima Dade Glišića, Davora Jovanovića, te Dženana Jahića, a na after partiju, svi su zaplesali uz ljetne hitnove DJ-a Benjamina Milića. 

 

„Miss Earth BiH, postaje zaista brend u BiH, i  ovo je jedinstvena prilika mladim djevojakama da dokažu sebi da mogu uspjeti. Mi ne stajemo na ovome, odmah idemo dalje sa pripremama za narednu godinu. Prijave su već otvorena i dostupne putem online forme na stranici www.misseartrhbih.com. Ovo je šansa koja se zaista treba iskoristiti“, kazala je Emina Slijepčević-, PR Miss Earth BiH. 

 

Bogdanu sada čekaju velike pripreme za svjetski izbor, koji će biti održan na Flipinima u novembru.  Očekujemo da će zaista biti pravi ambasador naše zemlje i predstaviti nas, našu kulturu, ljude i podići svijest ljudi o našoj prelijepoj domovini. 

 

Prošlogodišnja Miss Earth BiH bila je Vera Krneta.

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.